Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe “Draw” – Το Βέροια VS Ηρακλής στους δέκτες σας!

thumbnailΤην αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στη Βέροια και τον Ηρακλή, θα απολαύσετε σήμερα στις 20 οθόνες του Cafe “Draw”, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα!

Αφήνει πίσω της την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του β΄ γύρου του πρωταθλήματος και ρίχνεται στη μάχη των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας η Βέροια, υποδεχόμενη σήμερα, στο δημοτικό στάδιο της πόλης, τον Ηρακλή. Θέλοντας εκεί να κάνει το καλό… ποδαρικό και να βάλει τις βάσεις για την πρόκρισή της.

Μάλιστα, γι΄αυτόν τον σκοπό επιστράτευσε έπειτα από πολύ καιρό τον Αμπντούν. Μια κίνηση που δεν χαρακτηρίζεται ως τελευταία ευκαιρία για τον Αλγερινό, αλλά ως αλλαγή δεδομένων γι΄αυτόν, καθώς πλέον όλοι στη Βέροια μιλούν για παραμονή του.

Για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Ο Ηρακλής ξεκίνησε νικηφόρα στο πρωτάθλημα και το ίδιο θέλει να συνεχίσει και στο Κύπελλο κόντρα στη Βέροια, έναν θεσμό που ενδιαφέρει πολύ τους «κυανόλευκους».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει γεμάτο το απουσιολόγιό του, με τους Λάζαρ, Πασά και Καρασαλίδη εκτός, τον Μπουλούτ να παραμένει στην Κωνσταντινούπολη λόγω προβλήματος με τη βίζα, ενώ στους τραυματίες προστέθηκε ο Εμάνουελ Περόνε, με ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και την κατάστασή του να επανεκτιμάται αύριο. Στην αποστολή του «γηραιού» επέστρεψε μετά από καιρό ο Γιώργος Σαραμαντάς. Επίσημα πλέον αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή ο Καρλίτος, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, ενώ εντός εβδομάδας θα ακολουθήσουν και άλλες αποδεσμεύσεις. Επόμενος σταθμός για τον 30χρονο αμυντικό θα είναι η Ομόνοια.
ΒΕΡΟΙΑ (4-2-3-1): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Όστοϊτς, Σιόντης, Νέτο, Μπατιόν, Άρτσε, Ναζλίδης, Γεωργιάδης, Μαγέφσκι, Κόλα

Στον πάγκο: Βασιλειάδης, Πούγγουρας, Νάστος, Καρακώστας, Μεληκιώτης, Αμπντούν, Ξόμπλιος, Καϊκούτ

Απόντες: Βεργώνη, Μπαλάφα, Καλί, Γιουσούφ, Εντζεγκέλε, Τιμωρημένοι: Γιαννούλης

ΗΡΑΚΛΗΣ (4-2-3-1): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Στάμου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Τσιλιανίδης, Κάσσος, Βέλλιος

Στον πάγκο: Περνίς, Σαραμαντάς, Τσότρας, Αβραμίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Λουκίνας, Αμαραντίδης

Απόντες: Καρασαλίδης, Πασάς, Λάζαρ, Περόνε, Μπουλούτ, Τιμωρημένοι:-

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected