Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Δικός της ο Αθανασιάδης, πλησιάζει ο Τοντόροφ

533760_366809743451056_2071233030_nΠαίκτης της Δόξας Δράμας κι επίσημα είναι ο Θανάσης Αθανασιάδης. Κλείνει και ο Τοντόροφ.

Ο 24χρονος (6/5/92) μεσοεπιθετικός Θανάσης Αθανασιάδης ήρθε στα γραφεία της Δόξας το απόγευμα της Δευτέρας και υπόγραψε το δελτίο του στους «μαυραετούς». Μια μεταγραφή που ήταν έτοιμη από χθες ολοκληρώθηκε μόλις προ ολίγου για καθαρά διαδικαστικούς λόγους.

Ο Αθανασιάδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Θεσσαλονίκη και στις 1/7/12 μεταγράφηκε στον Αγροτικό Αστέρα. Εκεί έμεινε τρία χρόνια για να μεταπηδήσει το καλοκαίρι με ελεύθερη μεταγραφή στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου έπαιξε μέχρι τώρα σε 13 αγώνες πετυχαίνοντας δύο γκολ. Θεωρείται ένα δυναμικό «δεκάρι», δεξί πόδι, με καλά στοιχεία από τον οποίο η Δόξα περιμένει να της καλύψει το κενό του τραυματισμού του Κώστα Διαμαντίδη.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου δελτίου στην δραμινή ομάδα ο Θανάσης Αθανασιάδης μίλησε στην SportDrama.gr τονίζοντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο με μεγάλο κόσμο και ανάλογες βλέψεις. Όλα αυτά σου δίνουν την ώθηση να δουλέψεις και να πετύχεις. Να προσπαθήσω σκληρά για μένα και για τον κόσμο. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την τιμητική επιλογή τους στο πρόσωπο μου. Θα κάνω ότι μπορώ για να ανταποκριθώ».

Κοντά σε μετακίνηση του στην Δράμα ο Τοντόροφ

460x381Στην τελική ευθεία το θέμα του Βούλγαρου παίκτη. Πρόκειται για τον Ανατόλι Τόνοφ Τοντόροφ που γεννήθηκε στην Σόφια (24/4/85) και έχει αγωνιστεί μόνο σε ομάδες της χώρας του.

Ο 31χρονος βούλγαρος παίζει στο κέντρο και σε ρόλο οργανωτή ενώ έχει δώσει αρκετά καλά στοιχεία στις προπονήσεις που πήρε μέρος και έτσι πήρε το πράσινο φως από τον Παντζιαρά. Παρόλα αυτά όμως, πέρα από το διαδικαστικό με τα χαρτιά που χρειάζεται να γίνουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην Δόξα, θα πρέπει να δείξει καλή εικόνα στο εργομετρικό έλεγχο που θα κάνει την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη καθώς αυτός ήταν ένας όρος του Παντζιαρά στον οποίο ήταν κάθετος ο τεχνικός της δραμινής ομάδας. Ο Τοντόροφ (στην φωτό με την κόκκινη φανέλα) επέστρεψε στις προπονήσεις της Δόξας και σήμερα ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας. Αντίθετα δεν ακολούθησαν οι άλλοι δύο (Cvetelin Cakovsi και Daniel Pehlivanov).

*sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected