B ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Με μεγάλη επιτυχία ο φετινός χορός! (photos)

Χωρίς τίτλοΜε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης (5/1) ο ετήσιος χορός του ΜΑΣ Βεργίνας, σε μια βραδιά γεμάτη με χαμόγελα και κέφι.

Οι προσδοκίες για ένα επιτυχημένο χορό ήταν πολύ μεγάλες καθώς η διοίκηση είχε εξασφαλίσει την Dream Team των συγκροτημάτων για το μουσικό πρόγραμμα. Ο Γιώργος Σκηπητάρης με το κλαρίνο και την ορχήστρα του εξασφάλισαν υψηλής ποιότητας πρόγραμμα στα Παραδοσιακά και Ποντιακά ακούσματα, ενώ το λαϊκό πρόγραμμα ήταν εξασφαλισμένο από τον εξαιρετικό Γιάννη Ασλανίδη και το συγκρότημά του. Παράλληλα το νέο αίμα του χωριού μας στο Νταούλι και τη λύρα, ο Θοδωρής Χριστοδουλόπουλος αλλά και ο Γεώργιος Εμμανουηλίδης, έδειξαν πως η παράδοσή μας εκτός από παρόν έχει και ισχυρό μέλλον.

Χωρίς τίτλοΟ κόσμος της Βεργίνας και όχι μόνο, αγκάλιασε την προσπάθεια της διοίκησης του ΜΑΣ Βεργίνας και έδωσε το παρόν γεμίζοντας την αίθουσα της εκδήλωσης με 200 και πλέον άτομα. Στους επίσημους προσκεκλημένους ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Καραμελίδης, καθώς και ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης, ο Πρόεδρος του χωριού κ. Εμμανουηλίδης Μανώλης καθώς και οι αντιδήμαρχοι Βέροιας κ.κ. Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι από το δημοτικό συμβούλιο.

Παράλληλα, εκπρόσωποι από τους Πολιτιστικούς συλλόγους Βεργίνας, Νεοκάστρου και Δασκίου έδωσαν το παρόν.

Την εκδήλωση άνοιξε ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Γεώργιος Μαλούτας ενώ χαιρέτησε και η Πρόεδρος του ΜΑΣ κα Μαρία Χαρισιάδου όπου πέρα από τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος ευχήθηκε στην ομάδα να πραγματοποιήσει την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική.

Όπως αναφέρει σχετικά η επίσημη σελίδα του συλλόγου, η διοίκηση ευχαριστεί όλους τους φίλους της ομάδας για τη συμμετοχή και το δυναμικό τους παρών στην εκδήλωση και τους εύχεται καλή χρονιά, γεμάτη χαμόγελα και καλοσύνη. Στους ποδοσφαιριστές ευχές για υγεία και ευτυχία.

περισσότερες φωτογραφίες εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected