Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Στην Πιερία ο Μίμης Μπενίσκος αλλά όχι για τον Πιερικό!

mimisΤελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήρθε για να ενταχθεί στον Πιερικό ο Μπενίσκος στην Κατερίνη που αποκτήθηκε από τον Διαγόρα Σεβαστής και πλέον αποτελεί μέλος της ομάδας της Πιερίας!

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού έχει γράψει στο παρελθόν την τεράστια δική του ιστορία, αγωνιζόμενος σε ομάδες Α, Β, και Γ, εθνικής, με τις οποίες πέτυχε δεκάδες γκολ χαρίζοντας βαθμούς και επιτυχίες.

Πρόκειται σίγουρα μια πολύ δυνατή μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση στο χώρο του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας αφού με την συγκεκριμένη κίνηση οι άνθρωποι του Διαγόρα, δείχνουν ξεκάθαρα πως θα κάνουν τα πάντα και δε θα “κολλήσουν” πουθενά ώστε η ομάδα τους φέτος να κόψει πρώτη το νήμα στο τέλος του πρωταθλήματος και στη συνέχεια να κάνει το μεγάλο “άλμα” στις εθνικές κατηγορίες.

Πληροφορίες του Pieriasport αναφέρουν ότι έγινε αρχικά κρούση σε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα Β΄κατηγορίας στην τοπική μας ένωση και τη νότια πλευρά της Πιερίας. Η πρόταση που έγινε σε γνωστό έμπειρο ποδοσφαιριστή δεν προχώρησε κι έτσι η επόμενη κίνηση ήταν αυτή του Μίμη Μπενίσκου που κυριολεκτικά θα ταράξει τα “ήρεμα” νερά του Πιερικού ποδοσφαίρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected