Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Football League – Οι 18 που απέμειναν να τραβήξουν…κουπί!

a386232c86652eaf052f22b81620f6e8_LΓια τον Ολυμπιακό Βόλου το κυρίαρχο θέμα μέχρι και την Κυριακή είναι η επιστροφή στην  αγωνιστική δράση και η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή για την 14η αγωνιστική της Football League.

Τα κενά που υπάρχουν πλέον στο ρόστερ είναι γνωστά μετά τις αποχωρήσεις πολλών ποδοσφαιριστών. Στον Ολυμπιακό αποφάσισαν για λόγους κυρίως λειτουργίας της ομάδας, αγωνιστικά,  τα κενά να συμπληρωθούν με παίκτες από την ομάδα Νέων.  Για την ακρίβεια οι έξι νεαροί από την ομάδα Νέων συνεχίζουν να προπονούνται καθημερινά  με την πρώτη ομάδα ενώ ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν βιάζεται να κλείσει προπονητή.

Έτσι ο Παντελής Παντελόπουλος συνεχίζει να προετοιμάζει την ομάδα, καθημερινά, με τον Θωμα Μακρή, προπονητή της ομάδας Νέων, να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή.  Αυτοί που συνεχίζουν οι είναι 18 παίκτες κια συγκεκριμένα οι Στρατηλάτης, Χρυσοστομίδης, Δασκαλάκης, Αρβανίτης, Γκουγκούδης, Νάστος, Μπουτζίκος, Ζέρης, Καρράς, Παναγιώτου, Τσιάρας, Φερνάντες, Κεσίδης, Κυζιρίδης, Σκοπελίτης, Ντεπέτρις, Αλαμάνης, και Διαμαντόπουλος.

Από την ομάδα έχουν αποχωρήσει οι Μοράν, Λεόν, Νικολόπουλος, Χιντζίδης, Καραμανλής, Λεόν, Γουόρντεν, Τσιλιγκίρης, Ντάσιος και Πολύζος ενώ ακολουθεί ο Νικολιάς που θα παραχωρηθεί στα Γιάννενα.

Αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ομάδα Νέων αυτοί είναι οι Σεραφείμ Παπαϊωάννου (13/7/97), Νίκος – Άγγελος Μπέικος (24/9/98), Αποστόλης Χατζησταμάτης (14/5/97), Βαγγέλης Αγγελής (5/1/96), Μάριο Μπάσαρι (20/2/98) και Θανάσης Καναβός (9/6/97).

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected