Κατηγορίες
Basket

Ευρωλίγκα – “Βασιλιάς” στη Βασκωνία ο Ολυμπιακός!

spanoulis_0Ο Ολυμπιακός «κατάπιε» την Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση (76-82) μέσα στη «καυτή» Buesa Arena και με οδηγούς τους αρχηγούς και τις… παλιοσειρές του, έφυγε νικητής από την Χώρα των Βάσκων!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχοντας για κορυφαίο τον Βασίλη Σπανούλη και άξιους συμπαραστάτες του τον Γιώργο Πρίντεζη, τον Βαγγέλη Μάντζαρη, τον Οθέλο Χάντερ αλλά και τον Σον Τζέιμς «λύγισαν» την ομάδα του ψυχωμένου Γιάννη Μπουρούση κι έκαναν το 2/2 στο Top 16 της Euroleague.

Ο Ανταμς ήταν…. ζεστός στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και με 5 πόντους οδήγησε την ομάδα του στο 7-3, αλλά οι Σπανούλης και Πρίντεζης ισοφάρισαν άμεσα για τον Ολυμπιακό (7-7), ενώ ο Μάντζαρης με το δεύτερο εύστοχο τρίποντο του στα μισά της περιόδου έβαλε για πρώτη φορά την ομάδα του σε θέση οδηγού (7-10). Οι «ερυθρόλευκοι» χτυπώντας μέσα στην ρακέτα με τον Χάντερ προηγήθηκαν με 12-20 στο 7:50, αλλά οι Βάσκοι απάντησαν για το 16-20 (9΄΄). Οι Χάκετ και Χάντερ έπσασαν το σερί των γηπεδούχων γράφοντας το 16-24, πριν ο Μπουρούσης με 2/2 βολές γράψει το 18-24, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected