Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εκατομμύρια στο τραπέζι για έναν 12χρονο! (photos+vid)

hqdefault_1Ονομάζεται Τσάβι Σίμονς και είναι 12 ετών. Παίζει στη Μπαρτσελόνα και τον χαρακτηρίζουν νέο Ινιέστα.

Ακόμα ένα ταλαντούχο πιτσιρίκι; Και ναι και όχι… Ταλέντο έχει, αλλά δεν είναι ακόμα ένα από αυτά τα παιδιά που μπαίνουν στις ακαδημίες μιας ομάδας. Ο μικρός Τσάβι έχει καταφέρει τον τελευταίο χρόνο που είναι στα τσικό της Μπαρτσελόνα να κάνει όσους τον έχουν δει να… παραμιλούν. Η φήμη του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ισπανίας και ήδη η Τσέλσι φαίνεται πως έχει επικοινωνήσει με τον πατέρα του, προσφέροντας… εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει! Ναι, τον 12χρονο!

Πρόσφατα, ο Σίμονς, που έχει γεννηθεί στην Ολλανδία. συμμετείχε σε ένα τουρνουά στο Μαϊάμι και οι εμφανίσεις του εκεί έκαναν τον ίδιο τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να δίνει εντολή να προσφερθεί ό,τι είναι δυνατόν για να αποκτηθεί ο πιτσιρικάς, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί σχετικά πρόσφατα και η Ατλέτικο.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει δικαίωμα να του στερήσει σε αυτή την ηλικία τη μεταγραφή, καθώς ο πατέρας είναι αυτός που έχει τα δικαιώματα για το παιδί του, Ο ίδιος ο Τσάβι, πάντως, που ξεχωρίζει και για το μαλλί α λά Κάρλος Βαλντεράμα έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει στους Καταλανούς, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση για το μέλλον του.

περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected