Basket

Ευρωλίγκα – Μεγάλη νίκη για ΠΑΟ με διπλή σημασία!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICAJA MALAGAΤη βραδιά που ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξεπέρασε τον Τζέι Αρ Χόλντεν στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών, ο Παναθηναϊκός έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι κόντρα στη Μάλαγα (68-66). Ο Τζέιμς Φελντέιν πέτυχε το μοναδικό του καλάθι (τρίποντο) στα 11.4” για να χαρίσει τη νίκη στο “τριφύλλι”

Η Μάλαγα ταξίδεψε για την Αθήνα δίχως τον Μιντάουγκας Κουζμίνσας (ίωση), αλλά αυτό αποδείχθηκε μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό παρά για την ισπανική ομάδα. Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς έδωσαν ρεσιτάλ… κακών επιλογών στην επίθεση, με αποτέλεσμα να μην κεφαλαιοποιήσουν την καλή τους εικόνα στο πίσω μέρος του παρκέ.

Με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να παλεύει σχεδόν μόνος του στην επίθεση, και τον Τζέιμς Φελντέιν να μένει άποντος μέχρι το 39′, η ισπανική ομάδα έμοιαζε ικανή για το “διπλό”. Ο Δομινικανός γκαρντ ευστόχησε όμως από τα 6μ75 με 11.4” να μένουν για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, αφού ο Τζαμάρ Σμιθ αστόχησε στην τελευταία επίθεση του αγώνα.

Κάπως έτσι, το “τριφύλλι” γλίτωσε από το πουθενά για να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ, και να κάνει “σεφτέ” στο Top 16 της Euroleague.

περισσότερα στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected