Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απίστευτη καταγγελία για πλαστό έγγραφο σε μεταγραφή!

ntoulias-giorgosΑπίστευτη καταγγελία από τη Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού, που ξεκαθαρίζει πως «θα κινηθεί νομικά απέναντι στον κ. Ντούλια για το πλαστό έγγραφο με το οποίο εξασφάλισε την μετακίνηση του σε άλλο σωματείο»

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού με αφορμή την μεταγραφή του Γιώργου Ντούλια στην Κηφισιά:

«Με μεγάλη εντύπωση διαβάσαμε σήμερα το επίσημο δελτίο της ΑΕ Κηφισιάς, μέσα από το οποίο ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ντούλια. Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού οφείλει να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο, τα Μ.Μ.Ε και την ομάδα της Κηφισιάς πως ο κ. Ντούλιας εξακολουθεί να ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, καθώς δεν παραχωρήθηκε ή υπογράφηκε η “ελευθέρας” του παίκτη από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ιωνικού, κ. Αριστειδόπουλου Αναστάσιο.

Μάλιστα ο ίδιος ο κ. Αριστειδόπουλος δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδέποτε υπέγραψε κάποιο έγγραφο -αυτός ή κάποιο άλλο μέλος του συμβουλίου- για την αποδέσμευση του συγκεκριμένου παίκτη. Γεννάται λοιπόν εύλογα η απορία για το πως βρέθηκε στα χέρια του ποδοσφαιριστή η σφραγίδα του συλλόγου, καθώς και η υπογραφή του Προέδρου. Ως εκ τούτου, η Διοικούσα Επιτροπή και ο Ερασιτέχνης του Α.Ο. Ιωνικού Νικαίας, κάνει γνωστό προς πάσα κατεύθυνση πως θα κινηθεί νομικά απέναντι στον κ. Ντούλια για το πλαστό έγγραφο με το οποίο εξασφάλισε την μετακίνηση του σε άλλο σωματείο. Παράλληλα θα υπάρξει επίσημη καταγγελία στην Ε.Π.Ο. για το συγκεκριμένο ζήτημα έτσι ώστε να διερευνηθεί διεξοδικά καθώς πρόκειται μεγάλο σκάνδαλο από έναν παίκτη που καταπάτησε κάθε ίχνος “επαγγελματισμού”».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected