Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΠΑΟ Παλατίτσια – Εξελίξεις ενόψει του δεύτερου γύρου!

DSCN8764

Δύο μέρες πριν την επανέναρξη των υποχρεώσεων για τον δεύτερο γύρο της Α2 Ερασιτεχνικής και ο ΠΑΟ Παλατίτσια προετοιμάζεται για την τελική ευθεία.

Οι “πράσινοι” έμειναν πολύ πίσω στον πρώτο γύρο και παρά τις εκ τις αντιθέτου προβλέψεις, παλεύουν πλέον για τη σωτηρία καθώς η διαφορά από την τελευταία θέση που οδηγεί στη Β Ερασιτεχνική είναι μόλις ένας βαθμός.

DSC02459 Λιόλιος ΔημήτριοςΗ ομάδα έχει ήδη προχωρήσει σε δύο αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, καθώς η προετοιμασία αλλά και το ξεκίνημα της σεζόν έγιναν υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Μάκης Αμπρικίδης ο οποίος αποχώρησε λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να αναθέσει την τεχνική καθοδήγηση στον Δημήτρη Λιόλιο (φωτ. αριστερά), ο οποίος θα εκτελεί χρέη παίκτη – προπονητή, με τη βοήθεια του Νίκου Αλμαλιώτη, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΑΣ Πατρίδας. Ο 23χρονος μέσος, με θητεία παλαιότερα σε Άτλα Ζερβοχωρίου και Ατρόμητο Διαβατού, θα αγωνιστεί σε τρίτη ομάδα φέτος μετά τους ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ΑΣ Πατρίδας.

Παίκτης του ΠΑΟ είναι και ο 23χρονος αμυντικός Δημήτρης Δαλόπουλος από τον γειτονικό ΑΟ Συκιάς, ενώ στον Φίλιππο Μελίκης θα αγωνίζονται τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι οι Μάνος Αναστασόπουλος και Δημήτρης Κουτσαμπασόπουλος, που απέσπασαν την ελευθέρας τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected