Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Νέστος Χρυσούπολης – Καμπανιακός 1-0 (vid)

IMG_1792-1-604x386Ο Δεσύλλας με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις, χάρισε  στο Νέστο, το πρώτο τρίποντο για το 2016.

Ο Νέστος πέτυχε μια πολύ δύσκολη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και μάλιστα θα μπορούσε πριν το γκολ του Δεσύλλα, να κάνει τη ζημιά με τον Πάλλα.

Ο Αβογιάν έκανε το ντεμπούτο για το Νέστο ενώ έπαιξε ως αλλαγή μετά από πολύ καιρό και δημιούργησε το γκολ ο Στέρεφ. Το παιχνίδι έγινε σε βαρύ αγωνιστικό τερέν. Το μοναδικό γκολ στο 92` μετά από σέντρα του Στέρεφ, πρώτη κεφαλιά του Μαχαιρούδη και δεύτερη κεφαλιά του Δεσύλλα. Στο 90` ο Πάλλας αστόχησε σε σουτ απέναντι στον Καραβελίδη ενώ ο Νέστος είχε δοκάρι στο 87` με τον πολύ καλό Δεσύλλα, αφού βρήκε τη μπάλα και ο Φώτης Κηπουρός.

Ο Καμπανιακός είχε δοκάρι  με κεφαλιά του Χατζόπουλου στο 6`. Ευκαιρίες για το Νέστο με Γκατζολάρι στο 2`, στο 4`, στο 38` και στο 70` και στο 26` με φάουλ του Μπουλγούρα (απόκρουση του Κηπουρού). Ο Καμπανιακός απείλησε στο 60` με κεφαλιά του Πετρούση.

Συνθέσεις

Νέστος Χρυσούπολης : Καραβελίδης, Παυλακάκης (75′ Λαζαρίδης), Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Αβογιάν (57′ Μαχαιρούδης), Μκρτσιάν, Τσίτσι (66′ Στέρεφ), Γκατζολάρι, Δεσύλλας, Κούτεφ, Ζγκούρι.

Καμπανιακός: Κηπουρός, Παπάζης, Αλμπάνης, Χατζόπουλος, Δρομούζης, Πετρούσης, Πάλλας, Ιατρού, Μπάλιος (60 Κροκοντζέλος), Κουντουράς (83′ Τσιακίρης), Χρήστου (78′ Φουρτζίου).

*proininews.gr

δείτε βίντεο στο kampaniasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected