Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Δόξα Δράμας – Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-0

f5cbecfe9dbe2638cdf58bcf2cc5b1e3_LMε το…δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της το 2016 η Δόξα Δράμας, που επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Το γκολ του Αθανασιάδη ήρθε να σκεπάσει την μέτρια εμφάνιση της Δόξας στο πρώτο ημίχρονο και το δεύτερο με τον Σάντος να κάνει ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα. Μια Δόξα που μέχρι το 40’ φλυαρούσε έξω από την περιοχή του Ζιάκα δημιουργώντας μόλις τέσσερεις τελικές προσπάθειες απέναντι στην δεύτερη χειρότερη άμυνα πρωταθλήματος που ωστόσο μέχρι εκείνο το σημείο λειτούργησε ικανοποιητικά. Μάλιστα αν η επιθετική γραμμή του Ηρακλή ήταν πιο σοβαρή θα μπορούσε να δώσει διαφορετική τροπή στην αναμέτρηση.

Το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο είχε ελάχιστες συγκινήσεις όπου έλαμψε περισσότερο το “άστρο” του Σάντος. Η Δόξα κράτησε το 2-0 με αρκετή ευκολία καθώς ο Ηρακλής δεν έδειξε να μπορεί να κάνει κάτι ώστε να ανατρέψει το σκηνικό του αγώνα.

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας : Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Κουμπρόγλου, Βραμέντζαλης, Γκαρακλίδης, Μπάμπουρας, Σάντος, Στόικος, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης (62′ Κονταξής), Γαίδαρτζής (59′ Δούμπλατζης)

Ηρακλής Αμπελοκήπων : Ζιάκας, Βόσδου, Σκέμπης, Ιωαννίδης (60′ Παπαδόπουλος), Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Ζυγκερίδης, Χάψας (60′ Φωτιάδης), Χιονίδης, Σαμπιασβίλι (80′ Παπαϊωάννου), Λιόνης

*sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected