Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΕ Φαρκαδόνας 4-2

ae_karaiskakis[[3]Με το «δεξί» ξεκίνησε το 2016 η ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία νίκησε με 4-2 στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων την ΑΕ Φαρκαδόνας και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, τρεις βαθμούς πάνω από τον δεύτερο Αιγινιακό.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης έχασε σημαντική ευκαιρία στο 8΄, όταν η κεφαλιά του Ευαγγέλου πέρασε ελάχιστα άουτ, αλλά στο 20΄ ο Λάμπρου βρήκε δίχτυα με σουτ εντός περιοχής, κάνοντας το 1-0 για την Αρτινή ομάδα. Η απάντηση της ΑΕΦ ήταν άμεση, καθώς στο 23΄ ο Διβανές με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Στο 31΄ ο Μπουσινάκης με πλασέ έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τους Αρτινούς, όμως στο 37΄ ο Μηνάς σέντραρε και ο Ετόφ ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2. Με την λήξη του ημιχρόνου η ΑΕ Καραϊσκάκης πήρε για τρίτη φορά κεφάλι στο σκορ, όταν ο Χαριτίδηςεκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Κούμπουρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γεωργίου.

Στην επανάληψη οι Αρτινοί είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, με τους Χαριτίδη (63΄), Κόλλινς (65΄), Ευαγγέλου (68΄) και Μποτωνάκη (75΄). Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 78΄, όταν μετά από εκπληκτική κάθετη πάσα του Κόλλινς, ο Μπουσινάκης σκόραρε για δεύτερη φορά.

 

Συνθέσεις

ΑΕ Καραϊσκάκης (Γιώργος Γιάννος): Ραχιώτης, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμίδης, Χούσος (75΄ Δημητρίου), Κόλλινς, Χαριτίδης (87΄ Κατσούλας), Φέτσης, Ευαγγέλου (89΄ Τσάκαλος), Μπουσινάκης, Μποτωνάκης.

ΑΕ Φαρκαδόνας (Μίκι Τσίρκοβιτς): Γεωργίου, Φλώρος, Γιώτας, Ίλιεφ, Κουμπούρας, Μπασιάκας (29΄ Νικούλης, λ.τρ. 62΄ Ψύρρας), Μηνάς, Νάκος (46΄ Γκαντιάς), Ετόφ, Διβανές, Ρετζιλάς.

*sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected