Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Δωτιέας Αγιάς – Οπούντιος Μαρτίνου 0-0

Martino-Arhs3Ούτε ο β’ γύρος έφερε ακόμη τη νίκη στο Μαρτίνο και ας ήταν σαφώς ανώτερο ως ομάδα στην Αγιά στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής (1η του β’ γύρου) στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι «πράσινοι» του Μάκη Ζαχαρόπουλου έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους απέναντι στον Δωτιέα και έδειξαν ότι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Δυστυχώς λίγο η αστοχία τους, λίγο η ετοιμότητα του αντίπαλου πορτιέρο, αλλά και αρκετά οι αποφάσεις του διαιτητή Πολυχρονίου από την Καστοριά, έμελλε να υποχρεώσει το Μαρτίνο στην 9ητου ισοπαλία και μάλιστα χωρίς σκορ (0-0)!

Ο Οπούντιος έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να ανοίξει το σκορ, ενώ ζήτησε σωστά πέναλτυ στο 18’ σε ανατροπή του Γιώργου Κωτσαλά. Δυστυχώς όλα άλλαξαν στο 41’ όταν ο Θαναηλάκης πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια με απ’ ευθείας κόκκινη για εξύβριση αντιπάλου. Πάντως ακόμη και με 10 παίκτες το Μαρτίνο δεν κινδύνευσε από τον Δωτιέα που όπως και στον α’ γύρο είχε μια καλή στιγμή στο φινάλε για να κλέψει από το πουθενά τη νίκη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Λάρισας είχε για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Γιάννη Μάγγο που τη φετινή σεζόν είχε ξεκινήσει στον Απόλλωνα Λάρισας, ύστερα από μια σεζόν ως β’ προπονητής στον Τύρναβο.

Οι φάσεις

9’: Διαγώνιο σουτ του Πατσαρούχα, αναγκάζει τον Παϊτέρη σε δύσκολη απόκρουση με διπλή προσπάθεια.

18’: Ο διαιτητής κ. Πολυχρονίου θα κλείσει τα μάτια σε παράβαση του Καρβούνη εντός περιοχής, όταν σήκωσε ψηλά το πόδι του και ανέκοψε αντικανονικά τον Γιώργο Κωτσαλά. Αντί πέναλτυ ο ρέφερυ θα δείξει άουτ προκαλώντας τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

21’: Σέντρα του δραστήριου Πατσαρούχα, ο Κορλός μόλις θα προλάβει τον Νικολόπουλο πριν βγει γίνει απειλητικός απέναντι από τον Παϊτέρη.

31’: Σουτ του Πατσαρούχα δύσκολα στη γωνία του σε κόρνερ ο Παϊτέρης. Στο κόρνερ πήγε ο Καντού με την μπάλα να φτάνει στον Νικολόπουλο που από καλή θέση θα σουτάρει άουτ.

41’: Απ’ ευθείας κόκκινη στο Θαναηλάκη μετά από λεκτικό διαπληκτισμό με τον Κόκκα και το Μαρτίνο συνεχίζει με 10 παίκτες.

60’: παράλληλη σέντρα από αριστερά του Νικολόπουλου, στην πορεία της μπάλας για να την σπρώξει στα δίχτυα ο Καντού ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος χωρίς παρέμβαση αντιπάλου.

74’; Πρώτο αξιόλογο σουτ των γηπεδούχων από το Ραμάι χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα η εστία του Γιουργούση.

76’: Δυνατό σουτ και πάλι από το Ραμάι που έδωσε πνοή στην επίθεση των γηπεδούχων, εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Οπούντιου.

89′: Το δίδυμο που είχε κάνει τη ζημιά στον πρώτο γύρο λίγο έλειψε να το επαναλάβει, με τον Τσιρογιάννη να εκετελεί από δεξιά ένα φάουλ και στο 2ο δοκάρι ο Τσατσαλίδης μόλις δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Μάγγος): Παϊτέρης, Κορλός (68’ Σελήνης), Τσακάλι, Κόκκας, Σούλι, Ντακούλας, Τσατσαλίδης, Μπαλογιάννης, Τσιρογιάννης, Καρβούνης (60’ Μεζίνι), Γούτος (λ.τρ. 63’ Ραμάι)

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Γιουργούσης, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς Γ., Σπυριδάκης, Τσέλλος, Δέδες, Πατσαρούχας (86’ Ζαχαρόπουλος), Πέππας (80’ Γκριτζάπης), Θαναηλάκης, Καντού, Νικολόπουλος

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected