Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιταλία – Χωρίς νικητή το ντέρμπι (vid)

Roma_Milan_2016-864x400_cΣε ένα ματς… ζωής ή θανάτου, Ρόμα και Μίλαν αρνήθηκαν να παραδώσουν τα όπλα και τελικώς ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Ολίμπικο». Από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα.

Οι δύο ομάδες έψαχναν νίκη-ψυχολογίας, με τους Ρούντι Γκαρσία και Σίνισα Μιχαΐλοβιτς να… παίζουν το κεφάλι τους, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Τελικώς, πήραν από έναν βαθμό, καθώς έδειξαν χαρακτήρα κι αρνήθηκαν να τα παρατήσουν…

Οι Ρωμαίοι μπήκαν πολύ πιο ζωηρά στον αγώνα κι απείλησαν μόλις στο πρώτο λεπτό, με τον Ντοναρούμα να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση σε προσπάθεια του Σαντίκ. Τρία λεπτά μετά όμως, ήρθε το γκολ…

Ο Πιάνιτς εκτέλεσε ιδανικά το φάουλ, ο Ρούντγικερ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για να «γράψει» το 1-0, με τον 16χρονο πορτιέρο πάντως να φέρει ευθύνη στο γκολ.

Το σύνολο του Μιχαΐλοβιτς έδειχνε… άψυχο (για άλλη μία φορά) κι οι «τζαλορόσι» έχασαν καλή ευκαιρία για το 2-0 στο 20ο λεπτό, με τον Ρούντιγκερ να αναγκάζει τον Ντοναρούμα να στείλει την μπάλα στο δοκάρι.

Ωστόσο, η Μίλαν μιμήθηκε το καλό ξεκίνημα της Ρόμα και πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, έφερε το ματς στα ίσα, χάρη σε κεφαλιά του Κούτσκα.

Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε ανατρέψει το σκορ λίγο αργότερα (65′), καθώς ο Μπάκα με ωραίο σουτ σημάδεψε το δοκάρι!

Το τελικό 1-1 άφησε τις δύο ομάδες με μικρά… χαμόγελα, καθώς ενδεχόμενη ήττα για κάποια από εκείνες θα δυσκόλευε πολύ περισσότερο τα πράγματα. Γκαρσία και Μιχαΐλοβιτς παράλληλα, ίσως πήραν παράταση… ζωής.

δείτε βίντεο με τα στιγμιότυπα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected