Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Μακροχώρι 3-3 (photos)

DSCN9653Εκπληκτικό παιχνίδι επιφύλασσε η επανέναρξη του πρωταθλήματος στα Τρίκαλα, όπου Μέγας Αλέξανδρος και Μακροχώρι διαφήμισαν το ποδόσφαιρο!

Οι λιγοστοί φίλαθλοι ήταν πραγματικά τυχεροί σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο, καθώς εκτός των έξι τερμάτων που παρακολούθησαν, η αναμέτρηση είχε άλλες τόσες φάσεις αλλά και κάποιες θεαματικές ενέργειες.

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Το βαθμολογικό κίνητρο άλλωστε δεν είναι αυτοσκοπός για τις δύο ομάδες και σήμερα είχαν την ευκαιρία να αποδώσουν για το καλύτερο, ειδικά μετά την 20ήμερη περίπου διακοπή λόγω των εορτών.

DSCN9675Ο Μέγας Αλέξανδρος αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος μόλις με τρεις(!) απουσίες λόγω τραυματισμών, ωστόσο η ατυχία περίμενε στη…γωνία καθώς στο 7ο μόλις λεπτό ο Μπάμπης Σαλτουρίδης ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και αντικαταστάθηκε από τον Σίμο Καραούσογλου. Η σημερινή ισοπαλία ήταν η 3η φετινή για την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου ωστόσο οι “πράσινοι” έχουν την τρίτη χειρότερη εντός έδρας άμυνα, έχοντας δεχτεί 10 γκολ σε 8 ματς.

Από την άλλη πλευρά, το Μακροχώρι απέδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι πως είναι μια ομάδα καλοδουλεμένη και παρά τις σημαντικές ελλείψεις στο ρόστερ (13 οι ποδοσφαιριστές που ήταν διαθέσιμοι σήμερα για τον Μάκη Γιαννόπουλο) καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει και μάλιστα με ιδιαίτερη εκτελεστική δεινότητα στα εκτός έδρας ματς, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 16 γκολ, έναντι 17 του ΑΣ Ειρηνούπολης!

Το φιλμ της αναμέτρησης

13′ ΓΚΟΛ! Ωραία πάσα του Ντάμτσιου στην πλάτη της άμυνας για τον Σούρλα και ο τελευταίος με πλασέ ανοίγει το σκορ (1-0)

18′ ΓΚΟΛ! Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Κωτσόπουλου, ασίστ στον Τσιφλίδη και αυτός με κοντινό σουτ ισοφάρισε για το Μακροχώρι (1-1)

23′ ΓΚΟΛ! Ανατροπή για τους φιλοξενούμενους, ο Τσακαλίδης εκτέλεσε το φάουλ από το χώρο του κέντρου και ο Τσιφλίδης με προβολή από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-2)

DSCN967730′ Σέντρα του Ντόι από δεξιά, ο Χαρίσης απομάκρυνε σωτήρια προ του Αθανασιάδη.

35′ Πάσα του Αθανασιάδη στο ύψος του πέναλτι για τον Ντάμτσιο, πλασέ του τελευταίο σε κόρνερ ο Χαρίσης.

37′ Ατομική ενέργεια του Κωτσόπουλο στον άξονα, πέρασε δύο αντιπάλους, “έσπασε” στον Δημοσθένους με τον τελευταίο να αστοχεί από καλή θέση.

41′ ΓΚΟΛ! Εξαιρετική πάσα του Ντάμτσιου για τον Σούρλα και ο τελευταίος απέναντι από τον Χαρίση, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (2-2)

45′ Σέντρα του Σούρλα, κεφαλιά του Αθανασιάδη από καλή θέση η μπάλα στο δοκάρι και στο έδαφος προ της γραμμής, για να απομακρύνουν στη συνέχεια η αμυντικοί.

71′ ΓΚΟΛ! Πάσα από το χώρο του κέντρου στην πλάτη της άμυνας, ο Κωτσόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ψύχραιμη ενέργεια έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (2-3)

DSCN968079′ ΓΚΟΛ! Εντυπωσιακό σουτ από τα 30 μέτρα του Κιρκιλιανίδη, δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Χαρίσης (3-3)

84′ Σουτ του Σερμπίνη από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα λίγο άουτ.

87′ Εκτέλεση κόρνερ του Ντάμτσιου, η μπάλα μετά από κόντρες βρέθηκε στον αμαρκάριστο Καραούσογλου, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

90′ Κεφαλιά εξ επαφής του Αθανασιάδη, λίγα εκατοστά από το κάθετο δοκάρι του Χαρίση.

90+1′ Διπλή μεγάλη απόκρουση του Μουσκεφτάρα σε διαδοχικά σουτ του Κωτσόπουλου, αποσοβεί τον κίνδυνο.

90+2′ Σε καλή θέση ο Δημοσθένους, το σουτ όμως που επιχείρησε δεν είχε στόχο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Παντριάς, Μηνούδης Α., Μηνούδης Χ. (66′ Κιρκιλιανίδης), Ντόι, Σερμπίνης, Σαλτουρίδης (7′ Καραούσογλου), Ντάμτσιος, Ελευθεριάδης, Αθανασιάδης, Σούρλας.

Μακροχώρι : Χαρίσης, Σερασκιέρης Χ., Φιλιππίδης, Σερασκιέρης Δ., Σταματίου, Τσακαλίδης, Δημοσθένους, Τσιφλίδης (55′ Σταυρίδης), Κωτσόπουλος, Πίκος, Παπακωνσταντίνου (87′ Φωτόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected