Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – Ελπίδα Μονοσπίτων 4-1 (photos)

P1100139

Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχτηκε το 2016 ο Ολυμπιακός Νάουσας, που στο ντέρμπι της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου, εδραιώθηκε σε θέση ανόδου!

Η ομάδα του Γιώργου Δασκαλάκη χάρη σε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε 4-1 της Ελπίδας Μονοσπίτων και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από τον σημερινό του αντίπαλο. Ωστόσο, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και αμφότερες οι ομάδες θα κερδίσουν και θα χάσουν βαθμούς στην πορεία.

Ο δύσκολος αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Γήπεδο Αγίου Νικολάου δεν εμπόδισε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έχουν ένα πολύ ποιοτικό πρώτο πεντάλεπτο όπου σημειώθηκαν δύο γκολ!

P1100090Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 3ο λεπτό, με ωραίο σουτ του Βλαχοδήμου μέσα από την περιοχή, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με τον νεοαποκτηθέντα Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος επέστρεψε στην Ελπίδα για να βοηθήσει επιθετικά.

Τα γρήγορα γκολ έδωσαν ώθηση στον ρυθμό του αγώνα, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να κρατά περισσότερο τη μπάλα στα πόδια και να φτάνει με αξιώσεις σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις στο πρώτο μέρος. Αρχικά με τον Βλαχοδήμο στο 19’, στο επόμενο λεπτό με τον Ιωακειμίδη και με τον Τσιούλη στο 22’ έφτασε κοντά στο γκολ, ενώ οι “πράσινοι” είχαν ένα καλό σουτ με τον Τουλουμτζή που πέρασε λίγο άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει εξ ολοκλήρου στον Ολυμπιακό, που ανέλαβε την πρωτοβουλία και με αντεπίθεση διαρκείας έφτασε στο ευρύ 4-1. Ωστόσο το γκολ που αναζήτησαν οι “ερυθρόλευκοι” ήρθε στο 73′ και ενώ η Ελπίδα ήταν πάντα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Αυτός που έλυσε τον Γόρδιο δεσμό ήταν ο Δημήτρης Τσιούλης ενώ ο ίδιος παίκτες στο 76′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στο 85′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Κωνσταντινίδης Δ. (87’ Σαρμπίνος), Τσιούλης, Χατζηιωαννίδης, Κοκκοφειάδης (66’ Τσαούσι), Μπλιάτκας, Βλαχοδήμος (81’ Κωστόπουλος), Μήτσικας, Ζιαμπάκας, Ιωακειμίδης, Παπαπέσιος.

Ελπίδα Μονοσπίτων : Χωλόπουλος, Χατζηγεωργίου, Τουλουμτζής, Μουρδάνος (59’ Μίλης), Τρούπκος, Κώτελης, Παυλίδης Ν., Χατζηθεοδώρου, Παυλίδης Ι., Λουμπουρδής (85’ Χάρτσιος), Ζούρας.

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected