B ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας : “Ο Άγιος Βασίλης φορούσε μαύρα…”

mas

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τη διαιτησία του κ. Καραντώνη, εξέδωσε πριν λίγο η διοίκηση του ΜΑΣ Βεργίνας, στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής στο Δημοτικό Γήπεδο Λιανοβεργίου.

Στην προσπάθεια τους για να αποδείξουν τα λεγόμενα τους, “πάγωσαν” το βίντεο του embolos.gr (φωτ), στο οποίο κατά την άποψη των διοικούντων φαίνεται μια παράβαση εις βάρος παίκτη του ΜΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του ΜΑΣ Βεργίνας θα ήθελε να συγχαρεί τους παίκτες και τον προπονητή για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα Λιανοβεργίου. Δυστυχώς οι προσπάθειες της ομάδας δεν ευωδόθηκαν για πολλούς και διάφορους λόγους, με αποτέλεσμα την ήττα. Ως άλλος “Άγιος Βασίλης” ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε να κάνει τα δικά του δώρα. Δυστυχώς οι αποφάσεις του ανέδειξαν τον επαγγελματισμό του και ταυτόχρονα τον δικό μας ερασιτεχνισμό. Άλλωστε σε αυτό το επίπεδο, οι επαγγελματίες από τους ερασιτέχνες ξεχωρίζουν… Εμείς ωστόσο θα παραμείνουμε ερασιτέχνες, υπηρετώντας την καψούρα μας για το ποδόσφαιρο, όσο αντέχουμε!

Υ.Γ. : Δε θα σταθούμε σε μεμονωμένες αποφάσεις που αλλοίωσαν κατά τη γνώμη μας το αποτέλεσμα. Άλλωστε όσοι ήταν παρόντες είδαν και έκριναν. Όσον αφορά τη φιλοξενία… Αρκεί να αναφέρουμε την είσοδο φιλάθλων των γηπεδούχων στο 4ο λεπτό για να προστατέψουν τους παίκτες μας. Και που παρεπιπτόντως δεν κρίθηκε σκόπιμο από τους επαγγελματίες της αναμέτρησης ούτε καν να αναφερθεί στο φύλλο αγώνος. Αλλά και εκεί φταίει ο ερασιτεχνισμός μας και όχι ο επαγγελματισμός των άλλων…”

δείτε εδώ το βίντεο και το ρεπορτάζ της αναμέτρησης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected