Κατηγορίες
Football League

Football League – Σύγχυση με τον προπονητή στη Λαμία!

spanos11Την πρόθεσή της να λυθεί η συνεργασία της με τον Γιώργο Βαζάκα, εξέφρασε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Διοίκηση της ΠΑΕ, στον 56χρονο προπονητή, κατά τη διάρκεια της επιστροφής της αποστολής από τη Ζάκυνθο, όπου το απόγευμα της Κυριακής ο ΠΑΣ Λαμία υπέστη βαριά ήττα με 3-0.

Αρχικά ο Γρεβενιώτης προπονητής αρνήθηκε να συναινέσει στο διαζύγιο, αλλά όλα δείχνουν ότι η Δευτέρα θα είναι καθοριστική ημέρα για το μέλλον του στον πάγκο της Λαμίας.

Την ίδια ώρα έχουν φουντώσει οι φήμες ότι η ΠΑΕ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον 47χρονο πρώην προπονητή της Παναχαϊκής Δημήτρη Σπανό, ο οποίος πρόσφατα είχε βρεθεί στο ΔΑΚΛ με την Πατρινή ομάδα.

Ο Σπανός μέχρι τώρα έχει καθήσει στους πάγκους 8 ομάδων Γ’ Εθνικής (Αναγέννηση Άρτας, Βύζας Μεγάρων, Αίας Σαλαμίνας, Ρόδος, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειος, Ερμιονίδα, Ελευσίνα) και τα τελευταία δύο χρόνια στην Παναχαϊκή της Β΄ Εθνικής.

Στη Λαμία, ο Αιγιώτης προπονητής, διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον βοηθό προπονητή της ομάδας Λάκη Παπανικολάου, ενώ στους φιλάθλους της πόλης είναι γνωστός από το παρελθόν, εξαιτίας του επεισοδιακού αγώνα της 19ης Νοέμβρη 2006, Αναγέννηση Άρτας-Λαμία 2-1, όταν ήταν στον πάγκο της Αρτινής ομάδας.

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected