Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Τοποθέτηση της προέδρου για τα κακόβουλα σχόλια

DSCN9491διαβάζουμε στη σελίδα της ομάδας στο facebook

Προσπαθώντας ακόμη να καταλάβουμε – όχι ποιοι τα γράφουν, αλλά – από που προκύπτουν όλα αυτά τα πικρόχολα, ειρωνικά, ακατανόητα και κακόβουλα σχόλια ανώνυμων ”φίλων” μας σε βάρος της Διοίκησης της ομάδας και απαντώντας σε πραγματικούς φίλους που ρωτούν και ζητούν να τοποθετηθούμε, τι να πούμε;

Θλίψη και απογοήτευση. Συγχωρέστε μας, αλλά – όχι – δεν θα τοποθετηθούμε. Και μόνο το γεγονός ότι τα σχόλια είναι ανώνυμα, είναι ένας πολύ ισχυρός και επαρκής λόγος που δεν μας επιτρέπει να απαντήσουμε.

Το γιατί γίνονται όλα αυτά; Μάλλον είναι μια θλιβερή πρακτική και μια συζήτηση δαιδαλώδης πράγματι. Είναι όμως σε τελευταία ανάλυση και ένα λυπηρό φαινόμενο, ιδιαίτερα στις μικρές μας κοινωνίες που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

Δεν λέμε ότι επιτελούμε κάτι πολύ σπουδαίο. Δεν λέμε ότι – ποδοσφαιρικά – είμαστε η ”Μπαρτσελόνα”, ούτε – κοινωνικά – το ”Χαμόγελο του Παιδιού” ή η ”UNICEF”. Το ξέρουμε ότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στο χωριό μας που πρέπει να επιλυθούν ή να διορθωθούν. Είναι όμως και η ομάδα ένα αναπόσπαστο κομμάτι, που στις τάξεις του αριθμεί 70 αθλητές (μικρούς και μεγάλους), παράγοντες, προπονητές και αγνούς φιλάθλους και ώς τέτοιο ίσως κάτι λίγο να αξίζει…

Εμείς καλούμε όλες και όλους – που έχετε την διάθεση – να συστρατευθείτε μαζί μας και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 50 χρόνια του Συλλόγου μας και επιλέγουμε να κάνουμε στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς τον 4ετή απολογισμό (αγωνιστικό, διοικητικό, οικονομικά) αυτής της Διοίκησης στην Γενική Συνέλευση της ομάδας, όταν θα εκλεγεί και η νέα Διοίκηση. Γιατί πιστεύουμε οι Διοικήσεις μόνο τότε μιλάνε, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους πρέπει να ”μιλάνε” με τα έργα τους.

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος
Παπανικολούδη-Σαλτουρίδου Ν. Εύα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected