Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΣ Ειρηνούπολης 1-3

DSCN0176

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο ΑΣ Ειρηνούπολης, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επικρατεί του Ατρόμητου στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού.

Ένα γήπεδο που μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορούσε να παιχτεί και αυτόματα, οι 28 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν παίρνουν δικαιωματικά τον τίτλο του ήρωα. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη κατάφερε να πετύχει ένα γκολ στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων, κάτι που αποσυντόνισε τους γηπεδούχους που ωστόσο πάλεψαν για το αποτέλεσμα. Εκτός των άλλων, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για δύο περιπτώσεις στις οποίες ζήτησαν πέναλτι και ενώ το σκορ ήταν 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ένα γκολ που προήλθε από εξαιρετική εκδήλωση αντεπίθεσης, ο Τσιούπρος σέντραρε από δεξιά, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Νικολαΐδη που προσπάθησε με υπερένταση να αποκρούσει και ο επερχόμενος Έξαρχος με κεφαλιά σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (6′)

Στη συνέχεια, ο Ατρόμητος αντέδρασε, βγήκε στην επίθεση και σε δύο περιπτώσεις ζήτησε πέναλτι. Στο 18′ ο Μόσχος (πρώτο παιχνίδι με τη φανέλα του Ατρομήτου μετά τη μεταγραφή από την ΑΕ Αλεξάνδρειας) έπεσε στη μεγάλη περιοχή, με τον ρέφερι κ. Τρέβλα να του δείχνει την κίτρινη κάρτα για θέατρο. Έξι λεπτά αργότερα, Δαλήγγαρος και Βαλδήρ πήδηξαν για τη κεφαλιά, ο παίκτης του Ατρόμητου έπιασε στη διεκδίκηση το πρόσωπο του, με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι για χτύπημα (όπως υποστήριξαν) του έμπειρου αμυντικού με τον αγκώνα.

Και ενώ ο αγωνιστικός χώρος γινόταν ακόμη πιο βαρύς όσο περνούσε ο χρόνος, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το υπέρ τους 1-0 στο πρώτο μέρος και βγήκαν από τα αποδυτήρια με στόχο να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.

DSCN0273

Σκόρερ των τριών τερμάτων σήμερα οι Έξαρχος (2) και Καρυπίδης

Κάτι που τελικά κατάφεραν στο 49′ όταν ο Τσιούπρος και πάλι έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Θεόδωρος Καρυπίδης με σουτ στην κίνηση μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νικολαΐδη.

Τα πράγματα φάνηκαν να απλουστεύουν για τους φιλοξενούμενους, που πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Κώστα Έξαρχο στο 61′, ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση τέρμα του πρώτου πλέον σκόρερ της Α1 Ερασιτεχνικής, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Νικολαΐδη για το 0-3.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος μείωσε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Μπρέγκου, μια παράβαση που υπέπεσε ο Τάσο σε ανατροπή του Ζερδαλή μέσα στην περιοχή.

Τα εναπομείναντα λεπτά ήταν διαδικαστικά καθώς οι προσπάθειες εκατέρωθεν έπεφταν στο κενό λόγω του απίστευτα βαρύ αγωνιστικού χώρου και το 1-3 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Δαλήγγαρος (73′ Σαμψωνίδης), Ασλάνογλου, Τσανασίδης, Μόσχος, Μπουρδάνος, Λιλιόπουλος (68′ Μαυρίδης), Ζερδαλής, Μπρέγκου, Τσιολάκης.

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σταματέλος, Βαλδήρ, Τάσο, Παπαδόπουλος Ν., Συμεωνίδης Χ., Ασλαμπάλογλου, Κουκουράκης, Γιαουτζής, Τσιούπρος (81′ Βούλγαρης), Έξαρχος (89′ Παπαϊωάννου), Καρυπίδης (74′ Χουϊλουλίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected