Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Τύρναβος – Δωτιέας Αγιάς 1-0 (photos)

e08ebb499db05b6598ef21b5699f1e95_DSC02115Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Τύρναβο 2005 να νικήσει τον Δωτιέα Αγιάς στο τοπικό ντέρμπι. Μοναδικός σκόρερ ήταν ο Τσιούλης που χάρισε στην ομάδα του την νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι μόλις στο 4ο λεπτό με το σουτ του Τσατσαλίδη να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των δικτύων. Απο εκεί και πέρα ο Τύρναβος είχε το πάνω χέρι. Στο 7′ σουτ ο Κρίτσας απομακρύνει ο Παϊτέρης.

Στο 20′ η κεφαλιά του Καρλιάμπα θα βγει λίγο άουτ. Στο 33′ σουτ του Τασιλούλη μόλις άουτ. Στο 35′ κεφαλιά του Χριστίδη θα “γλύψει” το δοκάρι. Και στο 40′ ο Χριστίδης θα αστοχήσει σε τετ-α-τετ.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ζιάκα μπήκαν αποφασισμένοι. Στο 47′ ο Τασιούλης θα κάνει το σουτ με τον Παϊτέρη να απομακρύνει δύσκολα. Το γκολ θα έρθει στο 60′ από τον Τασιούλη που έπαιξε το ένα-δύο με τον Βούζα και με πλασέ θα κάνει το 1-0.

Μετά το γκολ η Αγιά είχε δύο καλές ευκαιρίες να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά δεν υπολόγιζε στον τερματοφύλακα Παπαγιάννη. Πρώτα στο 70′ ο Τσιρογιάννης θα κάνει την κεφαλιά και ο Παπαγιάννης θα διώξει σε κόρνερ και στο 91′ με τον Ντακούλα να κάνει το σουτ και τον Παπαγιάννη να απομακρύνει κρατώντας έτσι το 1-0.

Συνθέσεις

Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Καρλιάμπας, Καρατάσιος, Μπαρούτας, Λούγγος, Κρίτσας (75′ Σβερκούλης), Τασιούλης, Βούζας, Χρηστίδης (58′ Λίταινας), Τσιρλίδης (70′ Παπαχρήστος).

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Μάγγος): Παϊτέρης, Παππάς, Σελήνης, Κόκκας, Μεζίνι, Σούλη, Τσατσαλίδης, Ντάκουλας, Κορλός (58′ Μπαλογιάννης), Τσιρογιάννης (79′ Τριτάρης), Καρβούνης (25′ λ.τ Ραμάι).

περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected