Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Νέστος Χρυσούπολης 1-4

DSC_0080-604x405Η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κώστα Μουσικάκη στο 20` ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα.

Μπορεί το Βυζάντιο να ισοφάρισε γρήγορα αλλά όταν παίζεις με το Νέστο για 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο, είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς. Μάλιστα από το 72` το Βυζάντιο αγωνίστηκε και με 9 παίκτες, λόγω αποβολής του Τσίλογλου. Εκεί κρίθηκαν τα πάντα αφού στο 74` ο Νέστος πέτυχε το 1-3.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν το ματς μέχρι εκεί που πήγαινε, όμως η ποιότητα του Νέστου και οι περισσότερες λύσεις φάνηκαν στο παιχνίδι.

Το ντέρμπι είχε πάθος, είχε πολλές μονομαχίες σώμα με σώμα σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο  και πολύ κόσμο στην κερκίδα. Ο Ιωαννίδης από το 50` παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 το Βυζάντιο, ρίσκαρε περισσότερο με την αλλαγή του Παντελίδη στη θέση του Καζαντζίδη. Ο Χρυσοστομίδης δε χρησιμοποίησε τον Κούτεφ ενώ έβαλε το Δεσύλλα στα πλάγια με Τσίτση, Κάρεν και Γκατζολάρι στη μεσαία γραμμή.

Ο Αντώνης Ζγκούρι στην ονομαστική του γιορτή, πέτυχε 2 γκολ και ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης για την ομάδα της Χρυσούπολης.  Από την άλλη ο Καρλόπουλος με τις ενέργειες του, έδινε το κάτι παραπάνω στην ομάδα του.

Ο Νέστος προηγήθηκε στο 8` με πλασέ του Σγκούρι μετά από πάσα του Δεσύλα. Το 1-1 έγινε στο 25` με σουτ του Αποστολίδη, μέσα από την περιοχή. Στο 35` από σέντρα του Μπουλγούρα με εξαιρετική κεφαλιά ο Λαζαρίδης έκανε το 1-2. Στο 74` από κόρνερ του Τζοσκούν, με κεφαλιά του Μκρτσιάν το 1-3 και στο 86` με ατομική προσπάθεια και σουτ, ο Σγκούρι έκλεισε το σκορ στο 1-4.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Το Βυζάντιο στο 6` με φάουλ του Καρλόπουλου και ο Νέστος στο 90` με σουτ του Γκατζολάρι. Ευκαιρίες για το Νέστο, στο 2` με το Λαζαρίδη, στο 54` με σουτ του Σγκούρι και εξαιρετική απόκρουση του Καγκελίδη

Στο 80` υπάρχει υποψία για πέναλτι σε τράβηγμα του Καρλόπουλου από τον Σεφερίδη. Γενικά το Βυζάντιο, έχει παράπονα από τη διαιτησία του Κουμπαράκη.

Συνθέσεις

Βυζάντιο: Καγκελίδης, Καζαντζίδης (50′ Παντελίδης), Γαλακτερός, Πόπτσης (74′ Νικολίτσης), Μουσικάκης, Αποστόλου, Κεφαλάς, Καρλόπουλος (85′ Δημητριάδης), Αποστολίδης, Τσίλογλου, Δαγκούλης.

Νέστος: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγούρας (74′ Γαμβρέλης), Σεφερίδης, Μκρτσιάν, Τσίτσης, Αβογιάν (59′ Τζοσκούν), Γκατζολάρι, Λαζαρίδης, Δεσύλλας (53′ Μαχαιρούδης), Ζγκούρι.

*proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected