Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καμπανιακός – Απόλλων Καλαμαριάς 0-0 (vid)

Καμπανιακός-Απόλλων Καλαμαριάς 0-0 (vid)Σε πολύ κακή κατάσταση ήταν ο αγωνιστικός χώρος που διεξήχθη ο αγώνας στη Χαλάστρα. Ο δυνατός άνεμος σε συνδυασμό με τον αγωνιστικό χώρο έκαναν τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων πολύ δύσκολες και δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Από ένα βαθμό για τις δύο ομάδες οι οποίες αγνοούν τη νίκη μέσα στο 2016.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με σύμμαχο και τον αέρα. Στο 11ο λεπτό η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ήταν για τον Απόλλωνα με τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο να κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ και τον Κηπουρό να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ζαννέτου έπιασε ένα ωραίο φαλτσαριστό σουτ το οποίο πέρασε μόλις άουτ.

Στη συνέχεια ο Απόλλων συνέχισε την προσπάθεια του για να ανοίξει το σκορ αλλά δύο σουτ του Μήτσικα στο 40ο και στο 41ο λεπτό πέρασαν άουτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόλλων φωνάζει για μια φάση στο 42ο λεπτό που σε σέντρα του Κανούλα ο Ρακαβίνας κάνει χέρι αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έδωσε τίποτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αέρας ήταν με την πλευρά του Καμπανιακού και η ομάδα του Βαμβακούλα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 46ο λεπτό κοντινή κεφαλιά του Ρακαβίνα έπειτα από φάουλ του Κουντουρά την οποία έδιωξε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Πάνος Κωνσταντίνου. Μερικά λεπτά αργότερα ο Γκοργκοτζέλος έκανε το σουτ και ο Κωνσταντίνου απέκρουσε.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο στο 74ο λεπτό, με τον Ζαννέτου να κάνει ένα πολύ όμορφο σουτ και η μπάλα κόντραρε στον Ρακαβίνα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κουντουράς έκανε την κεφαλιά μετά από φάουλ του Ιατρού αλλά και πάλι ο Κωνσταντίνου ήταν εκεί για να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Συνθέσεις

Καμπανιακός (Βαμβακούλας): Κηπουρός, Γαβαναάς, Γκοργκοτζέλος, Χατζόπουλος, Ρακαβίνας, Πετρούσης, Τοντόροφ, Ιατρού, Πάλλας, Κουντουράς, Βούζας (Μπαλιός)

Απόλλων (Πολλαετίδης): Κωνσταντίνου, Πολιανίδης, Αγτζίδης, Μάντζιος, Μωυσίδης, Γιαξής, Μήτσικας, Παπαδόπουλος, Κανούλας, Ζαννέτου, Παπαδημητρίου (Ευσταθίου)

ρεπορτάζ από metrosport.gr

δείτε βίντεο στο kampaniasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected