Διάφορα

Cafe “Draw” – Το εξ αναβολής του ΠΑΟΚ στο στέκι μας!

DSCN4525Μόνο νίκη θέλει ο “δικέφαλος” σήμερα (19:30, NS1) στην Ξάνθη κόντρα στην τοπική ομάδα και το Cafe “Draw” (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) σας προσφέρει την αναμέτρηση στις 20 περίπου οθόνες του άνετου χώρου που δημιουργήσαμε για σας!

Γήπεδο: Skoda Xanthi Arena

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Μεσσήνης (Αχαΐας)

4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών)

 

Σημαντικές οι απουσίες για τον ΠΑΟΚ. Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν έχει στη διάθεση του τους: Λέοβατς, Μαλεζά, Μακ (το πρώτο ματς που χάνει), Γλύκο, Κόστα, Κωνσταντινίδη και Σκόνδρα. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο επίφοβος Όλσεν, ενώ την ίδια μέρα είναι πιθανό να ανακοινωθεί ο Βελλίδης!

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Μελίσσας, Κίτσιου, Κοροβέσης, Τζαβέλλας, Βίτορ, Τζιόλης, Σάμπο, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Σαββίδης, Γκολάσα, Πέλκας, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ και Ζάιρο.

Τέλος πάμε και στην Ξάνθη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στη διάθεση του τον Δημήτρη Γούτα, όπως και τα νέα δυο μεταγραφικά αποκτήματα (Καμαρά, Σκουρτάι). Εκτός έμειναν οι: Ζαραδούκας, Παπαστεργιανός, Φλίσκας, Φάρκα, Ντιμιτρόφ.

Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης: Τσέναμο, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γούτας, Καμαρά, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Τριάδης, Νιέτο, Σολτάνι, Ορφανίδης, Ερέα, Σκουρτάι και Καπετάνος.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected