Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Μεταγραφές για Αχαρναϊκό, Λαμία, αποχώρηση από την Κέρκυρα

pan-miliosΈκλεισε η υπόθεση απόκτησης μεσοεπιθετικού για τον Αχαρναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, στην προπόνηση της ομάδας του Μενιδίου έδωσε το «παρών» ο 20χρονος, Νίκος Μήλιος, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Παναιτωλικό.

Ο νεαρός τα τέσσερα τελευταία χρόνια ήταν στο ρόστερ της ομάδας του Αγρινίου. Φέτος είχε μία συμμετοχή στο Κύπελλο, ενώ έχει καταγράψει ακόμα τρεις συμμετοχές στη Super League (δύο πέρυσι και μία τη σεζόν 2013-14).

d053843fcd99b9751a9ad529861cd45d_1Στη Λαμία ο Θέος

Σε αναζήτηση επιθετικού βρισκόταν η Λαμία και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews έδωσε τα χέρια με τον Λεβαδειακό για τον δανεισμό του Γιώργου Θέου ως το τέλος της σεζόν.

Ο 24χρονος έπαιζε στους Βοιωτούς φέτος (3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 4 με 1 γκολ στο Κύπελλο) και στο δεύτερο μισό θα ενισχύσει την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Θέος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ολυμπιακό Βόλου (33 συμμετοχές, 4 γκολ), Φωκικό (48 ματς, 4 γκολ), ΑΕΛ Καλλονής, Αίαντα Σαλαμίνας, Αγία Παρασκευή και Προοδευτική.

Τέλος ο Παρασκευαΐδης από την Κέρκυρα

paraskevaidis_georgeΈνας εκ των παλαιότερων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της Κέρκυρας αποχωρεί από το νησί των Φαιάκων.

Ο Γιώργος Παρασκευαΐδης, ο οποίος πανηγύρισε δύο ανόδους με τους Φαίακες, τη σεζόν 2009-10 και το 2013-14, βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Και αυτό γιατί ενημερώθηκε ότι θα είχε μειωμένο χρόνο συμμετοχής. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός (87 συμμετοχές με την ομάδα του Ιονίου) αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο να λυθεί η συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους» και η ανακοίνωση του διαζυγίου θα πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου.

Στην έξοδο, άλλωστε, βρίσκεται και ο Οράσιο Καρντόσο.

*footballleaguenews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected