B ΕΠΣ Ημαθίας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 1-1

12606745_629958630477246_1770064277_n

“Δια πυρός και σιδήρου” πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου και διατήρησε το πλεονέκτημα στη φετινή μάχη για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Α1 Ερασιτεχνική.

Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη τα βρήκε…σκούρα στο Μακροχώρι κόντρα στην τοπική Ακαδημία, που παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε χωρίς τέσσερις βασικούς (Τσακαλίδη, Παπά, Παπαδόπουλο Κ. και Ηλιάδη) προηγήθηκε στο σκορ και αν ήταν πιο προσεκτική, θα μπορούσε να πάρει περισσότερα από τη σημερινή αναμέτρηση.

Το παιχνίδι διακόπηκε για πέντε περίπου λεπτά στο 16′ όταν ο ρέφερι της συνάντησης κ. Γιοβανόπουλος απέβαλε αρχικά τον Ασλανίδη από πλευράς γηπεδούχων, υποστηρίζοντας πως απώθησε αντίπαλο παίκτη ενώ για τον ίδιο λόγο έδειξε την κόκκινη κάρτα και στον Τρούπκο από πλευράς Απόλλων, στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ακολούθησαν αντεγκλήσεις μεταξύ παικτών και παραγόντων, ωστόσο επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και το παιχνίδι ξεκίνησε και τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων είναι μία προσφορά…

12164942_595797163893393_1515385374_o

Ο ρυθμός στον αγώνα ήταν ιδιαίτερα έντονος και παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι φάσεις που σημειώθηκαν εκατέρωθεν ήταν αρκετές. Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, είχε δοκάρι με τον Κουλουριώτη ενώ στο 43′ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Νάκο Ταγκαλίδη.

Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και δημιούργησαν αρκετές φάσεις στα καρέ του Παπαρέντη. Σε μία εξ αυτών, ήρθε και η ισοφάριση με τον 1ο σκόρερ του 2ου ομίλου, Ηλία Σιδηρόπουλο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Κουτρουλιά και με σουτ νίκησε τον Αλέξη Σιδηρόπουλο.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, οι γηπεδούχοι επέλεξαν να προφυλάξουν το βαθμό της ισοπαλίας και με καλή ανασταλτική λειτουργία, απομάκρυναν κάθε κίνδυνο από τα καρέ τους.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία του Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που διατηρεί την απόσταση ασφαλείας από την τρίτη θέση (+7). Από την άλλη πλευρά, η Ακαδημία έφτασε τους 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μακριά από κάθε κίνδυνο όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Σωτηριάδη.

Συνθέσεις

Ακαδημία Μακροχωρίου : Σιδηρόπουλος Α., Σιδηρόπουλος Π., Παπαδόπουλος Σ. (46′ Μωυσίδης), Μανιόπουλος, Κολεσίδης, Καρατζάς, Τσακελίδης, Ασλανίδης, Ταγκαλίδης, Κικίδης, Κουλουριώτης (65′ Παπακωνσταντίνου).

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Παπαρέντης, Ορφανίδης, Μιχαηλίδης, Καρολίδης, Τρούπκος, Μουχτάρης, Τσαλίλης, Κουτρουλιάς, Καϊσίδης (46′ Δημητρούσης Χ.), Πήκος, Σιδηρόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected