Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 0-3

DSCN9812

Σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Σάκης Ρίσσου

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις σε συνδυασμό με νίκη για την ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, κόντρα στον Φίλιππο Μελίκης που έμεινε ακόμη πιο πίσω για την κατάληψη της 12ης θέσης, που εξασφαλίζει την οριστική παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά ήταν πειθαρχημένη, με συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο και φάνηκε να μην επηρεάζεται καθόλου από την αποχώρηση του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΦΑΣ Νάουσα. Με τα δύο τέρματα στο πρώτο μέρος “κλείδωσε” τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, με τον Φίλιππο να βρίσκεται σε δύσκολη θέση από την αρχή της αναμέτρησης, κυνηγώντας το σκορ.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Η πρώτη ευκαιρία ωστόσο ανήκει στους “ερυθρόλευκους”, όταν ο Μαμουτόπουλος έκανε το σουτ από καλή θέση και οι αντίπαλοι αμυντικοί έδιωξαν προ της γραμμής. Οι φιλοξενούμενοι όμως πήραν γρήγορα τα ηνία του αγώνα και στο 16′ άνοιξαν το σκορ με ένα πρώην παίκτη του Φίλιππου, τον Σάκη Ρίσσου. Ο 27χρονος μέσος έγινε αποδέκτης της μπάλας από πλάγια θέση, μπήκε στην περιοχή και συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Τσιμπρή που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο 24′ ο ΓΑΣ έφτασε κοντά στο 2-0 όταν ο Κοτζαχρήστος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπάκανος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στο ριμπάουντ ο Χρήστος Κακούδης αιφνιδιάστηκε από την πορεία της μπάλας, η οποία χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού και κατέληξε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Παπαδής βγήκε στην κόντρα και βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τσιμπρή ο οποίος απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια και στην επαναφορά ο Κουλιανίδης δεν έκανε το κοντρόλ όπως θα ήθελε, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

DSCN8183

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Παπαδή, σκόρερ του δεύτερο τέρματος

Η πίεση των “κυανοκίτρινων” καρποφόρησε στο 30ο λεπτό, όταν ο Παπαδής κατέβασε ωραία τη μπάλα μετά από εναέρια μονομαχία, γύρισε ωραία το σώμα του μέσα στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ του σκόρερ, με τον ρέφερι κ. Παρασίου να δείχνει “σέντρα”.

Η εξέλιξη του αγώνα δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Φίλιππο, που ρίσκαρε περισσότερο στη συνέχεια και έφτασε κοντά στο γκολ με τον Τσιώμο λίγο πριν την ανάπαυλα.

Ο Φίλιππος είχε μια καλή στιγμή στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου σε σουτ του Ανδρίτσου από πλεονεκτική θέση, με τον ΓΑΣ να φτάνει κοντά στο 0-3 στο 66′ σε σουτ του νεοεισελθόντα Δημήτρη Κακούδη, που απέκρουσε ο 16χρονος τερματοφύλακας του Φίλιππου.

Το τέρμα του Ιωσήφ Κουλιανίδη στο 78ο λεπτό της συνάντησης έδωσε τέλος στις όποιες ελπίδες των “ερυθρόλευκων” για αποτέλεσμα, ένα γκολ ιδιαίτερα τυχερό για τον νεαρό επιθετικό του ΓΑΣ, που είδε τη μπάλα να χτυπά στο σώμα του μετά την απομάκρυνση του Πιτσάβα και στη συνέχεια να καταλήγει στη γωνία του εμβρόντητου Τσιμπρή.

Η νίκη αυτή ήταν η 5η φετινή για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, η δεύτερη εκτός έδρας. Οι 19 βαθμοί για την ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά λογίζονται ως συγκομιδή ασφαλείας μετά από 17 αγωνιστικές, σε αντίθεση με τον Φίλιππο που θα χρειαστεί ένα σερί επιτυχιών και ταυτόχρονα απωλειών των ομάδων που προπορεύονται, ώστε να αποφύγει τη 13η θέση, που υπό προϋποθέσεις δίνει το εισιτήριο παραμονής στην κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Ζαχαριάδη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιμπρής, Ντόβας, Μηλιώτης, Παρσόπουλος Χ. (46′ Περπερίδης), Παρσόπουλος Α., Ανδρίτσος, Μαμουτόπουλος, Μιχαηλίδης (46′ Αναστασόπουλος), Πιτσάβας, Τσιώμος, Τζιάλι (73′ Γαβριηλίδης).

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Κοτζαχρήστος, Τσαγκεράς, Μάραντης, Γιάτσος, Ρίσσου, Ίντος, Κουλιανίδης (83′ Βαϊναλής), Μπάκανος (65′ Κακούδης Δ.), Παπαδής (81′ Τσαχαλίδης), Κακούδης Χ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected