Football League

Football League – Η ανάλυση των αγώνων της Κυριακής και η βαθμολογία (24/1)

415-900x598Ζάκυνθος – Παναιγιάλειος  0-1

Το κακό της πρόσωπο έβαλε η Ζάκυνθος μέσα στο «Ζακυνθίων Ολυμπιονικών» και ηττήθηκε από τον Παναιγιάλειο «βουλιάζοντας» πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας!

Οι νησιώτες φάνηκαν ασύνδετοι κουρασμένοι, χωρίς πάθος και πείσμα και δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Άσχημο ξεκίνημα για τον Σέρβο τεχνικό Βάνια Ραντίνοβιτς που προφανώς δεν του άρεσε η ομάδα και από εδώ και πέρα θα έχει χρόνο για να δουλέψει.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο Λινάρδος με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής στο 64΄

Συνθέσεις

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Πολίτης, Γραικός (74’ Κουρέλλας), Κυριακίδης, Πεχλιβανόπουλος, Κάρδαρης, Καμπούρης (30’ Ταυταρίδης), Ναζίμ, Ορφανίδης, Ζαϊρί, Μεντούρ (62′ Πέττας Ν.), Καραμαλίκης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς, Πέρεθ (81’ Γκούφας), Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (67’ Μπουρλάκης), Ζουνίνιο (90’ Γκουτσίδης), Κολόκας, Σκαρτσίλας.

*ioniansports.gr

Χωρίς τίτλοΚαλλιθέα – Πανελευσινιακός  1-2

Η Καλλιθέα έκανε τη χειρότερή της φετινή εμφάνιση και ηττήθηκε με ανατροπή (2-1) από τον Πανελευσινιακό που ελπίζει βάσιμα σε παραμονή.

Η ομάδα της Καλλιθέας μπορεί να έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο ματς του «Ελ Πάσο», να προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με τον Μιχάλη Φράγκο, αλλά από εκεί και πέρα βραχυκύκλωσε από το άναρχο παιχνίδι της Ελευσίνας που κατάφερε να φύγει από το γήπεδο με πολύτιμο τρίποντο. Η γρήγορη αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Θανάση Δημόπουλου, οι οποίοι μόλις στο 8ο λεπτό απάντησαν με γκολ του Πλαβούκου έκανε την Καλλιθέα να γεμίσει άγχος και τους φιλοξενούμενους να πάρουν ψυχολογία και να κλείσουν πάλι τους διαδρόμους για την εστία τους.

Οι παίκτες των γηπεδούχων βγήκαν πάλι μπροστά χωρίς να προσέχουν την άμυνά τους που σε κάποιες φάσεις έκανε ρεσιτάλ λαθών. Σε μια από αυτές ήρθε το 2-1, αφού στο 37ο λεπτό η δεξιά πλευρά έμεινε εκτεθειμένη, ο Πλαβούκος έκλεψε την μπάλα και έστρωσε στον Γιαννιτσάνη που πρόλαβε την έξοδο του Κατσούλη και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα ήταν σαν να μην υπήρχε ματς, αφού οι ποδοσφαιριστές της Ελευσίνας έκλεισαν εντελώς πλέον τους χώρους, δεν είχαν ποδοσφαιριστή πάνω από την σέντρα και κράτησαν το 2-1 μέχρι το τέλος χωρίς να δεχθούν ούτε μια αξιόλογη τελική προσπάθεια. Έτσι, πανηγύρισαν την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά από επτά διαδοχικές ήττες!

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Κατούλης, Λεβέντης, Σταύρου, Πίκολο, Μουκτάρης, Γκίνης, Κατσικογιάννης (52′ Μπέλης), Αρναρέλλης, Μπούζας (70′ Τσίπρας), Σμυρλής (57′ Τζάκσον), Φράγκος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. Δημόπουλος): Μανιάτης, Ανδρίκος, Βουρβαχάκης, Τσίγκρος, Παληγεώργος, Κακαράς, Κωνσταντινίδης, Κορνελάτος (81′ Δημόπουλος), Βάιζερ, Γιαννιτσάνης (62′ Τσολακίδης), Πλαβούκος (71′ Κασνέτση)

*footballleaguenews.gr

165711

Κισσαμικός – Κέρκυρα  0-1

Σε πολύ καλό φεγγάρι βρίσκεται η Κέρκυρα, καθώς σημείωσε την τρίτη σερί νίκη και με το 1-0 επί του Κισσαμικού πλησίασε κι άλλο την κορυφή. Απομακρύνθηκε από την τριάδα η Καλλιθέα με ήττα-σοκ.

Οι νησιώτες επικράτησαν 1-0 στην έδρα του Κισσαμικού και έφθασαν στην τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα (και γενικότερα) και απέχουν πλέον μόλις δύο πόντους από την πρωτοπόρο, Λάρισα, που «άφησε» δύο πόντους στα Χανιά την Παρασκευή και συνεχίζει να βρίσκεται στο -1 από τον Απόλλωνα. Ο Γιαννίτσης με αυτογκόλ στο 11ο λεπτό, ύστερα από σέντρα του Σουάνη, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Γιαννίτσης, Τσικουδάκης (75′ Μάντζης), Πότσι, Μάνιας, Ν’ Γκουέμ (55′ Λώττας), Βαττής (69′ Ποσίνκοβιτς), Τσοντάκης, Σαπαλίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ιωάννου, Γκομές, Ντιόγκο, Παμλίδης, Ντουαλά (90’+3′ Ντατίδης), Κόντος (70′ Μακρίδης), Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Σουάνης (90′ Βλάχος)

Χωρίς τίτλο

Αχαρναϊκός – Λαμία  1-0

Τους τρεις βαθμούς κατέκτησε ο Αχαρναϊκός στο πρώτο του εντός έδρας ματς για το 2016, μία νίκη- χρυσάφι στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Επικράτησε 1-0 της Λαμίας με σκόρερ τον Μπέλιτς στο 63’, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την πράσινη φανέλα. Φουλ της κίτρινης κάρτας στο παιχνίδι, ενώ στο 94’ ο Παγώνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα! Σημειώνεται ότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Φθιώτιδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου είχε χαρακτηρίσει… τελικό το παιχνίδι και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδρασή του έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό.

Δυνατό παιχνίδι έγινε στο πρώτο μέρος στο Μενίδι. Ο Αχαρναϊκός είχε την υπεροχή και τις φάσεις, με πρωταγωνιστές τους Παβίσεβιτς (11’, 13’, 36’), Μήλιο (23’, 42’). Από την άλλη, η Λαμία απείλησε με τους Πίντο (8’), Λεάντρο (27’), Τζόκιτς (29’).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αχαρναϊκός πήρε κεφάλι στο σκορ, με ιδανική αντεπίθεση, όταν ο Ομπράντοβιτς έδωσε στον Μπέλιτς, ο τελευταίος με σουτ έκανε το 1-0 στο 63’. Η Λαμία σκόραρε με τον Νεόφυτο στο 75’, όμως ήταν σε θέση οφσάιντ και ακυρώθηκε. Στο 94’, ο Παγώνης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Αχαρναϊκός ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες.

Συνθέσεις

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Μήλιος (46’ Ματσούκας), Ομπράντοβιτς (83’ Ρεπετσάς), Παγώνης, Μαρής, Παβίσεβιτς, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Πολίμος, Εμέκα, Μπέλιτς (64’ Καλογερόπουλος).

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου (83’ Καραλής), Καραγιάννης, Πίντο (52’ Νεόφυτος), Σιατραβάνης, Λεάντρο, Μπαλού, Κοτσώνης, Τζόκιτς (64’ Νατσιόπουλος), Μίλιεβιτς.

*footballleaguenews.gr

Χωρίς τίτλο

Αγροτικός Αστέρας – Παναχαϊκή  0-0

Παρά τα πολλά προβλήματα, εντός κι εκτός γηπέδου, που αντιμετωπίζει η Παναχαϊκή κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα για την 16η αγωνιστική. Οι Αχαιοί διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους και χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα έφυγαν με έναν βαθμό από το «Δημήτρης Κοντικάκης». Έτσι, έφτασαν τους 17 με τους «σταχυοφόρους» να έχουν 18’.

Μετά το πρώτο «αναγνωριστικό» 15λεπτο ο Αγροτικός πήρε τον έλεγχο του αγώνα και την πρωτοβουλία των κινήσεων πιέζοντας την άμυνα της Παναχαϊκής. Ωστόσο οι παίκτες του Στεφάνοβιτς δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Στρέζου και προσπαθούσαν με μακρινά και «ακίνδυνα» σουτ να απειλήσουν. Έτσι, το 0-0 έμεινε ως την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με την Παναχαϊκή σε παθητικό ρόλο αλλά χωρίς να αφήνει διαδρόμους προς την εστία της. Οι γηπεδούχοι όσο κυλούσαν τα λεπτά πίεζαν όλο και περισσότερο αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ωστόσο, λίγο πριν τη λήξη οι «σταχυοφόροι» βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ με τον Μρντάκοβιτς στην μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα να «σημαδεύει» το δοκάρι του Στρέζου στο φάουλ που εκτέλεσε. Έτσι, το ματς έληξε χωρίς σκορ με τους Αχαιούς να μένουν αήττητοι για δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι.

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Ντόσης, Καπίας, Κνέζεβιτς, Μακρυδημήτρης (56′ Βελλίνης), Τσεμπερίδης, Γιάντσης (56′ Τοπούζης), Νταβίντοφ, Καθάριος (79′ Θεοδωρίδης), Μρντάκοβιτς

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Λαμπρόπουλος Γ., Λαμπρόπουλος Ι., Πινδώνης, Τρίγκας, Μουκίδης, Χαρτσιάς (89′ Μητρόπουλος), Ρόκας (73′ Παπανικολάου), Πέδρο

*footballleaguenews.gr

5b2fb447d366d17598f0ac6d22b4f284_L

Oλυμπιακός Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας  0-3

Η μεγάλη ανατροπή τελικά έγινε και το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου έγινε κανονικά έστω και με λιγότερους παίκτες για την ομάδα του Βόλου.

Με μια ανακοίνωση, από αυτές που φέτος μας έχει συνηθίσει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, γνωστοποιούσε λίγες ώρες πριν ότι τελικά το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα γίνει.

Ανακοίνωση η οποία ανέβηκε στη επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ την οποία διαχειρίζονται στελέχη της πρώην διοίκησης, που παραιτήθηκε πριν από περίπου 15 ημέρες. Τα ίδια στελέχη, της παραιτηθείσας κατά τα άλλα διοίκησης , ήρθαν σε επαφή με τους παίκτες της ομάδας και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 9 παίκτες με τους οποίους και τελικά παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση.

Το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών αφού μεσοβδόμαδα δεν σφραγίστηκαν εισιτήρια, αλλά παρόλα αυτά μερίδα οπαδών κατάφερε και μπήκε στην θύρα 3 του γηπέδου “Τάκης Συνετόπουλος” στο ΕΑΚ του Βόλου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι φίλοι των ερυθρολεύκων έβριζαν εν χορώ τον Αχιλλέα Μπέο θεωρώντας τον υπεύθυνο για όσα περνάει το τελευταίο διάστημα η ομάδα αλλά και για τις αποτυχίες που έχει από το 2012 και μετά. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, με οπαδούς του Ολυμπιακού να κοντεύουν να έρθουν στα χέρια εξαιτίας διαφωνιών γύρω από την όλη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Στο γήπεδο πάντως δεν βρέθηκε η διοίκηση πέρα από κάποια λίγα μέλη της πρώην διοίκησης που επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΠΑΕ. Ο αγώνας έγινε ύστερα από συνεννόηση μελών της πρώην διοίκησης και του γενικού αρχηγού Άκη Πέτρου ο οποίος μάζεψε τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές.

Να σημειωθεί ότι αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν είχαν καταθέσει προσφυγή και είχαν αποχωρήσει και από την πόλη του Βόλου. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων οπαδών βρέθηκε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Δημήτρης Αρβανίτης, τον οποίο αποδοκίμασαν έντονα. Παράλληλα, με συνθήματά τους οι οπαδοί της Βολιώτικης ομάδας, ζητούσαν να αγωνιστεί έστω και στο τοπικό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΘ, αρκεί να ξεφύγει από την σημερινή νοσούσα κατάσταση.

Στα αγωνιστικά δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον αφού το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Επιθετικός μονόλογος το παιχνίδι για την ομάδα της Καρδίτσας. Φιλότιμα τρεξίματα από τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου που έχοντας χάσει αρκετές προπονήσεις αδυνατούσαν  να ανταπεξέλθουν πλήρως στον ρυθμό του αγώνα.

Στο 11′ ο Μπλέντι  σημείωσε το 2-0 για την Αναγέννηση Καρδίτσας και στο 29’ ο Σκαθαρούδης μετά από μπαλιά  στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού Βόλου με πλασέ , από θέση τετ α τετ σημείωσε το 0-3 για τους φιλοξενούμενους. Οι φίλαθλοι μάλιστα αποδοκίμασαν τον παίκτη της Αναγέννησης επειδή πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε.  Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς αποχώρησε ο Τζέκος στο 71΄ που τραυματίστηκε, ενώ οι κιτρινόμαυροι είχαν κάνει και τις τρείς αλλαγές που δικαιούνταν.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου: Δασκαλάκης, Καρράς, Αρβανίτης, Σκοπελίτης, Φερνάντες, Κυζιρίδης, Αλαμάνης, Μπουτζίκος, Κεσίδης

Αναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Πιτταράς, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης (46΄ Στάμος), Ακασού (46΄ Τσιλούλης), Υφαντής (46΄Κόντος), Σκαθαρούδης, Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι

*magnesiasports.gr

Η βαθμολογία

# Ομάδα Αγ. Βαθμοί Ν Ι Η Γκολ
1 ΑΕΛ 16 35 10 5 1 23-8
2 Απόλλων Σμύρνης 16 34 10 4 2 23-8
3 Κέρκυρα 16 33 10 3 3 23-13
4 Τρίκαλα 16 28 8 4 4 24-15
5 Καλλιθέα 16 24 7 3 6 16-14
6 Λαμία 16 23 6 5 5 18-16
7 Κισσαμικός 16 22 5 7 4 12-10
8 Αναγέννηση Καρδίτσας 16 22 6 4 6 13-14
9 Αχαρναϊκός 16 21 5 6 5 12-13
10 Ολυμπιακός Βόλου 16 19 5 4 7 16-18
11 Εργοτέλης 16 19 5 4 7 18-22
12 Παναιγιάλειος 16 19 5 4 7 9-15
13 Αγροτικός Αστέρας 16 18 4 6 6 9-12
14 Πανσερραϊκός 16 17 5 2 9 15-19
15 Χανιά 16 17 4 5 7 13-18
16 Παναχαϊκή 16 17 4 5 7 12-18
17 Ζάκυνθος 16 13 3 4 9 12-18
18 Πανελευσινιακός 16 13 4 1 11 13-30

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected