Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Κοζάνη – Καμπανιακός 4-3

2015-16-20h-koz-kam-dinovitsis1Η ανατροπή της ανατροπής έγινε στην Κοζάνη όπου η τοπική ομάδα πήρε μεγάλη όσο και κρίσιμη νίκη με το αγγλικό 4-3 επί του Καμπανιακού για την 20η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η Κοζάνη προηγήθηκε με 1-0 μόλις στο 1′ αλλά στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Καμπανιακός γύρισε το παιχνίδι σε 1-2, αντίθετα με την ροή του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι πιστοποίησαν την ανωτερότητα τους και σημείωσαν τρία συνεχόμενα γκολ, με τον Καμπανιακό να μειώνει στο τελικό 4-3 λίγο πριν την λήξη.

Μόλις στο 1′ ο Γιάννης Τσικόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά κι ο προωθημένος Γιώργος Τάχιας με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια του πρώτου μέρους η Κοζάνη ήταν καλύτερη, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για να αυξήσει την διαφορά (Χαματάϊ στο 30′, Γιάννης Τσικόπουλος στο 35′ και στο 38′), αλλά η μπάλα την τιμώρησε με τον Καμπανιακό να παίρνει απροσδόκητο προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο 42′ ο Τοντόροβ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά κι ο προωθημένος αρχηγός του Καμπανιακού Γιώργος Ρακαβίνας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

2015-16-20h-koz-kam-fash1Στο 45′ μακρινή φάουλ-σέντρα του Γαβανά, ο πανύψηλος Χρήστου, που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι στην θέση του Πάλλα που τραυματίστηκε, πήρε την κεφαλιά κι ο Θωμάς Βούζας με πλασέ από κοντά έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη έδειξε χαρακτήρα και γύρισε το παιχνίδι παίρνοντας μία απόλυτα δίκαιη νίκη.

Στο 63′ με μπάσιμο από τα αριστερά του αρχηγού Νίκου Τραυλού και σουτ από πλάγια έγινε το 2-2.

Στο 73′ μετά από ωραία σέντρα του Χαματάϊ από τα δεξιά και καρφωτή κεφαλιά του Δημήτρη Παπαδόπουλου η Κοζάνη γύρισε το παιχνίδι σε 3-2.

Στο 83′ αντεπίθεση της Κοζάνης, ο Αλμπάνης έδωσε στον Χαματάϊ που έφυγε από αριστερά, αυτός την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Δημήτρη Βουτσιώτη που ψύχραιμα απέφυγε τον τερματοφύλακα Κηπουρό και έκανε το 4-2.

Στο 86′ ο Καμπανιακός ξαναμπήκε στο παιχνίδι, έστω για τα τελευταία λεπτά, με δυνατό σουτ του Ρακαβίνα που μείωσε σε 4-3.

Με την νίκη της αυτή η ομάδα του Γιάννη Παρασκευά ανέβηκε στην 11η θέση και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής ενώ ο Καμπανιακός του Νίκου Βαμβακούλα υποχώρησε στην 9η θέση, ακριβώς πάνω από την γραμμή.

Συνθέσεις

ΚΟΖΑΝΗ (Παρασκευάς): Νομικός, Δινοβίτσης, Τραυλός, Τάχιας, Αλιατίδης, Ηλίας Τσικόπουλος, Γιάννης Τσικόπουλος (57′ Αλμπάνης), Γιουβανέλλης (78′ Παπανώτας), Δημ. Παπαδόπουλος, Βουτσιώτης (87′ Ζαχαριουδάκης), Χαματάϊ.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Βαμβακούλας): Κηπουρός, Γαβανάς, Κορκοντζέλος, Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Πετρούσης, Μπάλιος, Τοντόροβ (60′ Σαπανίδης), Πάλλας (43′ λ.τ. Χρήστου), Ιατρού, Βούζας.

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected