Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Νέα Γενεά Νικομήδειας 0-1 (photos)

IMG_6716Δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για τη Νέα Γενεά Νικομήδειας που παρά το γεγονός πως δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, πήρε τη νίκη κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, που μετρούσε πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα.

Η ομάδα του Γιώργου Κεσίδη είχε στις τάξεις της έναν εξαιρετικό Δημήτρη Ιατρόπουλο, που στην πρώτη του εμφάνιση με τα “κιτρινόμαυρα” έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του, ενώ βασικός στο αρχικό σχήμα ήταν και ο πατέρας του Αντώνης, σε ένα χαρακτηριστικό στοιχείο όχι μόνο του σημερινού αγώνα αλλά και γενικότερα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του καφέ-μπαρ «Together»

12166676_1067502046633902_1775960210_n

Από την άλλη πλευρά, οι “πράσινοι” του Μάριου Κατικαρίδη είχαν τα ηνία του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του, απώλεσαν όμως αρκετές ευκαιρίες με αποτέλεσμα το 0-1 που σημειώθηκε αρκετά νωρίς, να παραμείνει μέχρι τέλους. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τον Αστέρα στην Αγία Βαρβάρα.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

5′ Σουτ του Αντωνιάδη από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε τη μπάλα ο Ιατρόπουλος.

10′ ΓΚΟΛ! Ωραία τοποθέτηση μέσα στην περιοχή του Χρήστου Σιδηρόπουλου και εύστοχο πλασέ (0-1)

11′ Σε πλεονεκτική θέση ο Αντωνιάδης, αλλά το δυνατό σουτ που δοκίμασε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

IMG_672917´Ατομική ενέργεια του δραστήριου Αντωνιάδη, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα στο ύψος του κόρνερ, μπήκε στην περιοχή και το δυνατό σουτ που επιχείρησε, χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ιατρόπουλου.

19′ Ο Κατσαπελίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της περιοχής και στο τετ-α-τετ, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ιατρόπουλος.

22′ Εκτέλεση φάουλ του Γιάννου, απέκρουσε ο Μυλώσης.

31′ Υπόδειξη πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Κουκλιανιώτης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάννου, η μπάλα όμως πήρε ύψος και κατέληξε άουτ.

35′ Διαμαρτυρίες των παικτών του Αστέρα για χέρι αμυντικού, όταν η μπάλα κατευθύνονταν προς το τέρμα, αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα.

41′ Εκτέλεση φάουλ του Ρηγόπουλου, κεφαλιά του Αντωνιάδη, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

42′ Κεφαλιά του Χριστιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ιατρόπουλου.

48′ Γέμισμα στην περιοχή των φιλοξενούμενων με αποδέκτη τον Κατσαπελίδη, που βρέθηκε αφύλακτος αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει και ο Ιατρόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

70′ Δυνατό σουτ του Κατσαπελίδη από πλάγια δεξιά, απέκρουσε σωτηρία και πάλι ο Ιατρόπουλος.

IMG_676174′ Δυνατό σουτ του Παρασκευαΐδη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

78′ Σέντρα σουτ του Ρηγοπούλου από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία και τον Ιατρόπουλο, αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει ο Χριστιάς

81′ Σουτ του Ζέρβα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

92′ Μετά από συνεχόμενες κόντρες μέσα στην περιοχή, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά ωστόσο οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων απέκρουσαν σωτήρια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Δεβετζίδη και Βαλκάνο.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μυλώσης, Χειμωνίδης, Κουβατσίδης, Εμμανουηλίδης, Παρασκευαΐδης,  Ζέρβας, Ρηγόπουλος, Αντωνιάδης, Σερασκιέρης, Χριστιάς, Κατσαπελίδης (75′ Αλεξανδρής).

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Ιατρόπουλος Δ., Αγιαννίτης, Συμεωνίδης, Δεμιρχανίδης, Ιατρόπουλος Α., Τζίμος, Καϊογλίδης, Σιδηρόπουλος, Γιάννου, Κουκλιανιώτης, Πασχαλίδης (88′ Παπαδόπουλος).

*περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected