Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Δόξας!

32ba8ab79e082adc6932d030ea9968ca_LΗ κακή εμφάνιση της ομάδας στο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου όπου κυριολεκτικά άλλαξε πρόσωπο και μεταμορφώθηκε σε ένα νωθρό και άτονο σύνολο το οποίο ακολουθούσε στην αναμέτρηση σε έναν παθητικό ρόλο, ουσιαστικά ανήμπορο να αντιδράσει και αδρανή στην μέτρια επιθετική ικανότητα του αντιπάλου, έφερε την αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία των «μαυραετών».

Αυτή η σημερινή αποκαρδιωτική εικόνα δημιούργησε πολλές αντιδράσεις που κάποιες στιγμές μεταβλήθηκαν σε εντάσεις. Ένα αδικαιολόγητο φραστικό επεισόδιο ποδοσφαιριστή με φιλάθλους ήρθε να εντείνει την τεταμένη ατμόσφαιρα που δημιούργησε η ψυχρολουσία της ισοφάρισης. Η ομάδα βρέθηκε αναπάντεχα να απέχει πλέον έξι βαθμούς από τον δεύτερο και αυτό δημιούργησε έναν εκνευρισμό και μια δύσκολη κατάσταση που έπρεπε να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Έτσι αφού ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των φιλάθλων, αποφασίστηκε –στις 8μμ- έκτακτο συμβούλιο των μελών της διοικούσας επιτροπής προκειμένου να παρθούν αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε μια αλλαγή του υπάρχοντος σκηνικού.

Όπως γίνεται σχεδόν πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις, το …μάρμαρο το πληρώνει ο προπονητής. Έτσι για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας θεωρήθηκε «υπαίτιος» ο Ανδρέας Παντζιαράς και αποφασίστηκε η απομάκρυνση του προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Βέβαια το κατά πόσο θα ακολουθούσε μια τέτοια εξέλιξη αν δεν υπήρχε η φάση του 96’ είναι μια ιστορία απόλυτα συνυφασμένη με την μοίρα των προπονητών στην χώρα μας. Άλλωστε υπάρχει πάντα η περίπτωση όπου την ευθύνη την παίρνει ο ένας και «απαλλάσσονται» οι υπόλοιποι!!

Το γιατί αυτό συνέβη σήμερα, είναι κάτι που θα προσπεραστεί στο βωμό της ηρεμίας της ομάδας και της επαναφοράς της στους στόχους της. Ωστόσο θα μπορούσε σε κάθε αναγκαία περίπτωση να βγει ξανά στο προσκήνιο και να αναλυθεί πολύ διεξοδικά, τουλάχιστον σε ότι αφορά συνολικά το κομμάτι της Δόξας.

Άλλωστε είναι πάντα καλό και ωφέλιμο να γίνεται αυτοκριτική από όλους και ενίοτε να αποδίδονται δίκαια τα βάρη εκεί όπου ανήκουν.

Στην προσπάθεια λοιπόν να αλλάξει το κλίμα και η αγωνιστική εικόνα της Δόξας, κλήθηκε ο Παντζιαράς στο συμβούλιο και ενημερώθηκε σχετικά με τα όσα είχαν αποφασιστεί. Ο ίδιος έδωσε το δικό του στίγμα χωρίς να αρνηθεί την απόφαση που ομοφώνως του γνωστοποιήθηκε.

Ήδη κοινοποιήθηκε η σχετική ανακοίνωση από την διοικούσα επιτροπή όπου για το τυπικό μέρος αναφέρονται τα εξής:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον  προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.  Η Διοικούσα Επιτροπή θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει τον κύριο Παντζιαρά για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια».

Επιστροφή Βασιλακάκη!

Σαν επόμενο βήμα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής αποφάσισαν να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του. Βασικό ζητούμενο ήταν να είναι καταξιωμένος προπονητής και να γνωρίζει τα δεδομένα της ομάδας. Το όνομα που έπεσε στο τραπέζι και ταίριαζε σε αυτή την αναζήτηση ήταν του Κώστα Βασιλακάκη, ο οποίος ενημερώθηκε τηλεφωνικά και του ζητήθηκε να παρουσιαστεί αμέσως στα γραφεία του συλλόγου. Καθώς ο έμπειρος τεχνικός διαμένει πολύ κοντά, η συνάντηση έγινε τα επόμενα λεπτά. Η διοικούσα ήθελε μία λύση για το διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η απάντηση Βασιλακάκη ήταν θετική.

Έτσι από αύριο ξεκινάει αυτός την προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Νέστο στην Χρυσούπολη καθώς θα προπονήσει την ομάδα στο χαλάρωμα της Δευτέρας.

Θέμα συνεργατών δεν τέθηκε και λογικά δεν θα υπάρξει καμιά αλλαγή στην υπάρχουσα επάνδρωση των υπολοίπων μελών της προπονητικής ομάδας της Δόξας. Αναμένονται να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις της επίσημης πρόσληψης του Κώστα Βασιλακάκη καθώς και αυτή της αποχώρησης του Ανδρέα Παντζιαρά.

*ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ, sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected