Κατηγορίες
Διάφορα

Μεγάλη η καταστροφή του 2ου ορόφου κατοικίας στο Νησέλι Ημαθίας (photos+vid)

d93ae86cd067f39aeaf9d9558d4cb282_LΠυρκαγιά εκδηλώθηκε τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 και περί ώρα 7.45 στον δεύτερο όροφο διώροφης κατοικίας στο Νησέλι Ημαθίας.

Η φωτιά σύμφωνα με τις πληροφορίες του alexandriamou.gr από τον ιδιοκτήτη της κατοικίας ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι, ξεκίνησε από το τζάκι, όταν η καπνοδόχος έσπασε προς τα μέσα καισκόρπισε φλεγόμενα κομμάτια γύρω γύρω στο δωμάτιο. Από τα φλεγόμενα κομμάτια πήρε φωτιά η ξύλινη οφοφή με αποτέλεσμα αυτή να καταρρεύσει και η φωτιά να επεκταθεί άμεσα σε όλη τηνκατοικία.

Για την αντιμετώπισή της της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκε άμεσα η Π.Υ.Αλεξάνδρειας με τρία πυροσβεστικά και πλήρωμα 6 πυροσβεστών και επικεφαλή τον Διοικητή κ. Γιάννη Αμανατίδη. Ζητήθηκεεπίσης η συνδρομή ενός ακόμη οχήματος που κατέφτασε από την Π.Υ. Βέροιας.

Κύριο μέλημα των ανδρών της πυροσβεστικής ήταν η μη επέκταση της φωτιάς στον λέβητα πετρελαίου και τον κάτω όροφο του σπιτιού. Μετά από τη συντονισμένη και έγκαιρη επιχείρηση της Π.Υ.Αλεξάνδρειας η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και απετράπη η επέκταση της φωτιάς στο λέβητα της οικίας και σε παρακείμενες κατοικίες του οικισμού.

Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός των ενοίκων παρά την ολική καταστροφή του δευτέρου ορόφου της οικίας.

δείτε βίντεο στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected