Κατηγορίες
Διάφορα

Το θαύμα που έσωσε τον Ροναλντίνιο και η άσχημη τροπή στην υγεία του Λούπου! (vids)

Χωρίς τίτλοΑπό θαύμα σώθηκε ο Ροναλντίνιο καθώς σκουριασμένο φανάρι στην Ινδία κατέρρευσε λίγα μέτρα πριν το αυτοκίνητό του!

Ο 35χρονος πρώην καλύτερος παίκτης στον κόσμο βρέθηκε στην Ινδία προκειμένου να εγκαινιάσει τουρνουά ακαδημιών ωστόσο είχε Άγιο καθώς σκουριασμένο φανάρι κατέρρευσε λίγα μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο ασφαλείας που τον μετέφερε!

Ευτυχώς δεν υπήρχαν θύματα, μιας και υπήρχε κι άλλο όχημα που προπορευόταν.

danlu123Ο Ρουμάνος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ντάνουτ Λούπου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και προσπαθεί να συνέλθει από το κώμα.

Η πορεία του Ντάνουτ Λούπου στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, στιγματίστηκε από το γεγονός πως είχε συλληφθεί το 1991 για ληστείες και κλοπές. Ο 48χρονος πλέον Ρουμάνος πρώην ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» υπέστη έμφραγμα και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

Οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι για την υγεία του και η ζωή του είναι σε κίνδυνο. Ο Λούπου βρέθηκε στον Παναθηναϊκό το 1989 ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, ωστόσο η… κλεπτομανία του δεν του έδωσε την ευκαιρία να κάνει σπουδαία πράγματα περνώντας δυόμιση μήνες στις φυλακές του Κορυδαλλού.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected