Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Κεραυνός Επισκοπής 2-1 (photos)

DSCN0289Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ημαθίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πήρε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κόντρα στον μαχητικό Κεραυνό.

Η ομάδα του Λευτέρη Κελεσίδη έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί φέτος στις 10 Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη, με πιο πιθανή έδρα το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Μπροστά σε 100 περίπου θεατές, ο “δικέφαλος” χάρη σε ένα αποτελεσματικό πρώτο μέρος πήρε σημαντικό προβάδισμα κόντρα σε έναν αντίπαλο που παρά τις πολλές και καθοριστικές απουσίες (εκτός αποστολής τελικά και οι Ντέλλας και Βόλτσης), πάλεψε για την πρόκριση και είχε τις πιο κραυγαλέες ευκαιρίες.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, καθώς στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι (που αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιώργο Κίτσα ο οποίος εξέτισε τη δεύτερη από τις πέντε αγωνιστικές τιμωρίας) εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που σημάδευαν τα…δοκάρια του Θεοδώρου. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη ανέβασε στροφές, μείωσε το σκορ στο 53′ με τον δραστήριο Καρυπίδη και απείλησε στη συνέχεια με την ισοφάριση.

Τo ρεπορτάζ του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μια σπουδαία πρόκριση και να αγωνιστεί στον τρίτο συνεχόμενο τελικό, αποδεικνύοντας πως τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή παράδοση στο συγκεκριμένο θεσμό. Από την άλλη πλευρά, οι “κοκκινόμαυροι” (που σήμερα αγωνίστηκαν με τις πρασινόμαυρες στολές) πραγματοποίησαν την καλύτερη απόδοση των τελευταίων αγώνων, είχαν τρία δοκάρια όμως δεν κατάφεραν να φέρουν…τούμπα το σκορ μετά το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου μέρους.

Το “φιλμ της αναμέτρησης”

19′ ΓΚΟΛ! Μετά από ωραία πάσα του Ζωγράφου, ο Διαμαντής Λαδάς με σουτ ανοίγει το σκορ για τον “δικέφαλο” (1-0)

24′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κεραυνό, σέντρα του Τουμαρά και κεφαλιά του Μπάμπου η μπάλα μετά και την απόκρουση του Θεοδώρου βρήκε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

35′ Ανενόχλητος μέσα στην περιοχή ο Ζωγράφος για τον ΠΑΟΚ, το πλασέ όμως που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

41′ ΓΚΟΛ! Δυνατό σουτ του Λαδά έξω από την περιοχή, ο Λίκα απέκρουσε και στην επαναφορά ο Χρήστος Ζωγράφος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2-0)

53′ ΓΚΟΛ! Λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Αντώνης Καρυπίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας στη μικρή περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ μείωσε για την ομάδα του (2-1)

44′ Δεύτερο δοκάρι για τον Κεραυνό σε σουτ του Καρυπίδη έξω από την περιοχή

65′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κεραυνό να ισοφαρίσει, μετά από σέντρα του Τουμαρά ο εξαιρετικός σήμερα Καρυπίδης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι

89′ Εκτέλεση κόρνερ του Τουμαρά η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία αλλά απομάκρυνε ο Θεοδώρου και στην εξέλιξη της φάσης ο Χριστοφόρου δεν κατάφερε από καλή θέση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

DSCN0290 DSCN0292

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Παπαδάκη

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κωσ., Θεοδώρου Κυρ., Βασιλείου (59′ Μπεκτάς), Μπουκλάς, Λαδάς, Κίτσας Β. (67′ Κίτσας Ν.), Χαρισούδης, Κίτσας Λ. (67′ Χριστοφόρου), Ζωγράφος, Καρατάσιος, Κίτσας Σ.

Κεραυνός Επισκοπής : Λίκα, Χαραλαμπίδης, Δημητρίου Π., Λέσκας, Τσεχελίδης, Μπάμπος (46′ Μουζάκι), Δημητρίου Β., Τουμαράς, Λύτης, Ορφανίδης (78′ Κυριακίδης), Καρυπίδης

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected