Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Η συμφωνία με Βιγιαφάνες και η άμεση κίνηση του Παναιτωλικού στο μεταγραφικό παζάρι

thumbnailΟ Παναθηναϊκός θα αποτελέσει τον επόμενο… σταθμό στην καριέρα του Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος υπέγραψε με τους «πράσινους».

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ταξίδεψε την Πέμπτη (28/1) στην Αθήνα, μαζί με τον μάνατζέρ του και είχε τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους των «πράσινων» στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μάλιστα, όπως γράφει σχετικά το onsports.gr, κατά την τρίωρη παραμονή του στα… κεντρικά του «τριφυλλιού» είχε συνάντηση και με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Λούκας Βιγιαφάνιες έβαλε την… τζίφρα του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους», αναχώρησε και πάλι για το Αγρίνιο, όπου θα μείνει μέχρι την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την ΑΕΛ Καλλονής, το Σάββατο (30/1) και στην συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για… μόνιμη εγκατάσταση στον Παναθηναϊκό.

Ferreyra-640x360Άμεση κίνηση με Φερέιρα!

Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2017 υπέγραψε σήμερα ο ποδοσφαιριστής Όσμαρ Φερέιρα.

Αγωνίζεται ως αριστερός μέσος και έχει φορέσει τη φανέλα ομάδων όπως η Ρίβερ Πλέιτ, η CSKA Μόσχας, η Αϊντχόφεν, η Σαν Λορέντζο, η Ντνίπρο, η Ιντεπεντιέντε και η Ατλέτικο Ραφαέλα. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική Αργεντινής. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 18.

Ο Φερέιρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τον ερχομό μου στον Παναιτωλικό. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο για το καλό της ομάδας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected