Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Μακροχώρι 3-2

12207773_10206044081364422_905859842_nΝίκη στα…σημεία για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που έκαμψε την αντίσταση του Μακροχωρίου και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε ένα παιχνίδι που είχε τις συγκινήσεις αλλά όχι τόσο ποιότητα, η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά πήρε αυτό που ήθελε και έφτασε τους 22 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, οι “ασπρόμαυροι” πάλεψαν για το αποτέλεσμα, ανέτρεψαν το σκορ από το 1-0 του 11ου λεπτού, ωστόσο αποχώρησαν από το Ροδοχώρι χωρίς βαθμό, παραμένοντας στους 18 μετά από 18 αγωνιστικές.

Η “αχίλλειος πτέρνα” των δύο ομάδων στο σημερινό παιχνίδι ήταν αναμφίβολα η άμυνα. Τόσο ο ΓΑΣ όσο και η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου, πλήρωσαν τα αμυντικά κενά ωστόσο…εξιλεώθηκαν από την αποτελεσματικότητα στην επίθεση με τα πέντε συνολικά γκολ που σημειώθηκαν.

Την αρχή έκανε στο 11ο λεπτό ο Σάκης Μπάκανος, ο οποίος βρέθηκε στα πλάγια της μικρής περιοχής και με σουτ μετά από γέμισμα του δραστήριου σήμερα Δημήτρη Κακούδη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδα του.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Στο 20′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κουλιανίδη μέσα στην περιοχή, κάτι που αρνήθηκε ο ρέφερι της συνάντησης κ. Παυλίδης και στο 23′ ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους.

DSCN8220

Δύο τέρματα σήμερα ο Σάκης Μπάκανος

Η εντυπωσιακή κίνηση του Κωτσόπουλου στον άξονα και πλάγια αριστερά, είχε ως αποτέλεσμα το ξεμαρκάρισμα του Σαρκατζή ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Θεοδοσιάδη που προσπάθησε να αποκρούσει.

Και ενώ τα δύο γκολ χωρίς καν να συμπληρωθούν 25 λεπτά φανέρωναν πως θα ακολουθούσε ο ίδιος ρυθμός, κάτι τέτοιο δεν έγινε και μέχρι την ανάπαυλα δεν σημειώθηκε καμία αξιόλογη φάση στις δύο εστίες.

Το Μακροχώρι έκανε το ιδανικότερο ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, “παγώνοντας” το Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου, όταν ο Κωτσόπουλος και πάλι βγήκε στην αντεπίθεση από τα πλάγια, πέρασε δύο αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή “έσπασε” στον Λάζαρο Πίκο, με τον τελευταίο να σημειώνει από κοντά το 6ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Η απάντηση όμως ήρθε άμεσα για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στο 53′ όταν Κουλιανίδης και Ίντος άλλαξαν τη μπάλα στα δεξιά, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα και ο Μπάκανος στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

DSCN9945

Εξαιρετικός σήμερα ο Κώστας Κωτσόπουλος

Εντυπωσιακή ομολογουμένως η εξέλιξη του ματς μέχρι εκείνο το σημείο, που παρά τη μέτρια ποιοτικά εικόνα του, κρατούσε πάντα το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Και ενώ το 2-2 φαινόταν πως θα παρέμενε μέχρι το τέλος, στο 78′ ο ΓΑΣ κέρδισε φάουλ λίγο πριν τη σέντρα. Ο Χριστόφορος Γιάτσος ανέλαβε την εκτέλεση με στόχο να γεμίσει στην αντίπαλη περιοχή, η μπάλα όμως έσκασε στο σημείο του πέναλτι και πήρε απίστευτη τροχιά περνώντας πάνω από το τεντωμένο χέρι του Χαρίση!

Έστω και με αυτόν τον απίστευτο τρόπο, ο ΓΑΣ κατάφερε τελικά να πάρει μια σπουδαία όπως φανερώνουν και τα άλλα αποτελέσματα νίκη και βλέπει πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Όσον αφορά το Μακροχώρι, η διαφορά μειώθηκε στους 7 βαθμούς από τη 13η θέση (και 8 από την τελευταία) και είναι εκ των πραγμάτων αναγκαία η μεγαλύτερη συγκομιδή στη συνέχεια, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε κίνδυνος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Λαζάρου.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Παρηγορίδης, Τσαγκεράς, Μάραντης, Γιάτσος, Ίντος, Ρίσσου (90+2′ Τσαχαλίδης), Κουλιανίδης (88′ Θεοδοσιάδης Δ.), Μπάκανος, Παπαδής, Κακούδης Δ. (90+1′ Βαϊναλής)

Μακροχώρι : Χαρίσης, Πέγιος, Σερασκιέρης Δ., Σταματίου (57′ Σταυρίδης), Δημοσθένους, Φιλιππίδης, Τσακαλίδης, Κωτσόπουλος, Πίκος, Σαρκατζής, Φωτόπουλος (79′ Σερασκιέρης Χ.).

*Το παιχνίδι διακόπηκε στο 65′ όταν μετά από λογομαχία αντίπαλων παικτών, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι των γηπεδούχων. Με την παρέμβαση του Νίκου Κεσίδη και άλλων παραγόντων, το περιστατικό έλαβε τέλος, ωστόσο σημειώθηκε κανονικά στο φύλλο αγώνος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected