Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 3-1

_DSC8941

Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, που ήταν καταιγιστικός στο πρώτο μέρος όταν και προηγήθηκε 3-0.

Ο “δικέφαλος”, με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στον μεγάλο τελικού του Κυπέλλου κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα (10/2), έδειξε από την αρχή πως ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, παρά το γεγονός πως δεν έχει ουσιαστικό στόχο στο πρωτάθλημα.

Στην αντίπερα όχθη, ο ελλειπέστατος για ακόμη ένα παιχνίδι Μέγας Αλέξανδρος προδόθηκε από τις πολλές απουσίες (7 βασικοί εκτός), ενώ αποσυντονίστηκε από τα δύο γρήγορα τέρματα του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια ανέβασε στροφές, δημιούργησε αρκετές φάσεις στα καρέ του Θεοδώρου, ωστόσο το προβάδισμα των “ασπρόμαυρων” εδραιώθηκε με το τρίτο γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα.

Μπροστά σε 80 περίπου θεατές, ο “δικέφαλος” ξεκίνησε δυναμικά και από τα πρώτα λεπτά φανέρωσε τις επιθετικές του αρετές. Στο 12ο λεπτό ο Λαδάς σούταρε με δύναμη από τα πλάγια, ο Σίμος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ζωγράφος σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Αυτό ήταν το 6ο φετινό τέρμα για τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “πράσινους”, στο 23′ ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Ζωγράφος βρήκε με τακουνάκι τον Σπύρο Κίτσα (έκτο γκολ φέτος και για τον επιθετικό του “δικεφάλου) και αυτός απέναντι από τον Σίμο δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στα επόμενα 1ο λεπτά, ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ με τους Σούρλα και Κιρκιλιανίδη, ωστόσο το καίριο πλήγμα για την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου ήρθε στο 44′ όταν ο Χαρισούδης έκανε την ασίστ και ο Γιώργος Μπουκλάς “έγραψε” το 3-0.

Tο ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Με το 3-0 εις βάρος τους, οι φιλοξενούμενοι ήταν υποχρεωμένοι να ρισκάρουν στη συνέχεια. Πίεσαν τον αντίπαλο που τους έδωσε περισσότερο χώρο, δημιούργησαν αρκετές καταστάσεις στα καρέ του Θεοδώρου και στο 71′ μείωσαν με τον Σάββα Αθανασιάδη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά πριν. Στο 79′ οι “πράσινοι” έφτασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα με τον Σούρλα, χωρίς όμως αποτέλεσμα ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις σε αυτό το διάστημα.

Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης, βρήκε τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει την 9η φετινή νίκη του και τον Μέγα Αλέξανδρο σε περισυλλογή μετά την 9η ήττα (7η εκτός έδρας) στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Θεοδώρου Κυρ., Λαδάς (58′ Μπεκτάς), Βασιλείου, Μπουκλάς Γ., Καρατάσιος (74′ Χριστοφόρου), Χαρισούδης, Κίτσας Β., Ζωγράφος, Κίτσας Σ. (68′ Στεργιόπουλος), Κίτσας Λ.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Σίμος, Μηνούδης Α., Ντόι (88′ Σούρλας Σ.), Σερμπίνης, Ντάμτσιος, Σούρλας Δ., Κιρκιλιανίδης, Ασημακόπουλος, Καραούσογλου, Σαλτουρίδης, Μητσιώτης (55′ Αθανασιάδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected