Super League 1

Super League – Τα βλέμματα στην Τούμπα

605f650528c191ff6ac96fbb13cc24f2_LΜε τη νέα, επετειακή του φανέλα και την ελπίδα όχι μόνο να είναι γούρικη, αλλά και να … φέρει λύσεις, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Διαβάστε το σημερινό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, η αυλαία της 20ης «στροφής» του πρωταθλήματος ανοίγει στις 15:00 (NovaSports3), ο Παναιτωλικός φιλοξενεί στο Αγρίνιο την Καλλονή. Οι Αγρινιώτες που μπορεί να χάνουν τον Λούκας Βιγιαφάνιες, αλλά πήραν τον Όσμαρ Φερέιρα, προέρχονται από σημαντική νίκη εκτός έδρας απέναντι στη Βέροια και «τρέχουν» ένα θετικό σερί δύο νικών και μια ισοπαλίας στα τελευταία τρία παιχνίδια. Βέβαια, το +5 από την επικίνδυνη ζώνη δεν προσφέρει και τεράστια ασφάλεια, αλλά επ’ αυτού, σε πολύ πιο δύκολη θέση βρίσκεται η Καλλονή. Παρά το 2-0 επί του Πανθρακικού σε παιχνίδι «do or die» την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα της Λέσβου παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, στο -9 από τις θέσεις της επιβίωσης και συνεχίζει να ελπίζει, διεκδικώντας μέχρι τέλους την παραμονή.

Στην Κομοτηνή (17:15, NovaSports1), ο Πανθρακικός κοντράρεται με τον Πανιώνιο που παράλληλα έχει το μυαλό και στο Κύπελλο μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα της Θράκης, με νέ προπονητή πλέον τον Γιάννη Χατζηνικολάου στη θέση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, θέλει να ρεφάρει το αρνητικό αποτέλεσμα του περασμένου Σαββάτου στη Μυτιλήνη, όμως το εμπόδιο των «κυανέρυθρων», φέτος, είναι από αυτά που δεν τα ξεπερνάει κάποιος εύκολα.

Το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη που συνεχίζει να εντυπωσιάζει, μπορεί να προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης, όμως παραμένει ξεκάθαρα σε τροχιά Ευρώπης και παράλληλα σκέφτεται και το Κύπελλο. Εκεί, έχουν παραμείνει όλα ανοιχτά στην αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 στη Νέα Σμύρνη και την Τούμπα να περιμένει τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Ο «δικέφαλος του βορρά», με νέα επετειακή φανέλα για τη συμπλήρωση 90 ετών του συλλόγου, υποδέχεται τον Ατρόμητο (19:30, NovaSports2), σε ένα παιχνίδι που βρίσκει δύο αντιπάλους σε πολύ περίεργη κατάσταση. Οι μεν γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν μεγάλες αγωνιστικές δυσκολίες και ζητείται ηρεμία και ψυχραιμία για τη συνέχεια, οι δε Περιστεριώτες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, ο κόσμος τους «βράζει» και κάνουν προσπάθεια να μη χαθεί η χρονιά. Από αρνητικά αποτελέσματα προέρχονται και οι δύο για το αποψινό ματς, με τον ΠΑΟΚ να έχει ηττηθεί στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι των «δικεφάλων» απέναντι στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο να έχει υποστεί ήττα (2-0) από τον ΠΑΣ Γιάννινα μπροστά στο κοινό του, το οποίο ξέσπασε και έχει βάλει τον Τραϊανό Δέλλα στο «στόχαστρο».

δείτε εδώ τη βαθμολογία

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected