Διάφορα

43χρονος έχασε τη ζωή του χθες βράδυ για ένα ταξί…

taxi1395820969Για ένα… ταξί (!) φαίνεται πως έχασε τη ζωή του ο 43χρονος άνδρας,χθες τα ξημερώματα, στο φονικό συμβάν, το οποίο έλαβε χώρα στο Σύνταγμα και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κολοκοτρώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες προσπάθησαν να μπουν στο ταξί, ενώ αμφότεροι βρίσκονταν σ’ εμφανή κατάσταση μέθης προερχόμενοι από διασκέδαση σε μπαρ με διαφορετικές παρέες.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο 43χρονος άνδρας επιχείρησε να μπει στο ταξί, μαζί με την σύντροφό του, ενώ το ίδιο θέλησε να κάνει και ο αλλοδαπός, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει λεκτική διαμάχη των δύο ανδρών. Ακολούθως ο αλλοδαπός κατάφερε απανωτά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο (δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για κατσαβίδι, μαχαίρι ή ακόμα και κλειδί) στον λαιμό και στον θώρακα του 43χρονου.

Ο τελευταίος επιβιβάστηκε στο ταξί έχοντας αρχικά τις αισθήσεις του, πριν φτάσουν ωστόσο, στο νοσοκομείο «Ελπίς» τις έχασε, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν λίγο αργότερα τον θάνατό του.

Στα γραφεία του αρμόδιου τμήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχει προσαχθεί ένας 27χρονος από την Αλβανία, ο οποίος εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τον δράστη. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες φαίνεται να έχει αναγνωρισθεί πως ήταν εκείνος με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί ο 43χρονος, ενώ η ανάκριση του βρίσκεται σε εξέλιξη.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected