Κατηγορίες
Basket

Μπάσκετ – Ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τον Μπάνε Πρέλεβιτς

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚAE ΠΑΟΚ πήρε θέση μετά την αποκάλυψη πως ο πρόεδρος, Μπάνε Πρέλεβιτς, παραπέμπεται σε δίκη, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για τα κακουργήματα της απάτης και της απόπειρας απάτης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Σχετικά με πλήθος δημοσιευμάτων, τα οποία τις τελευταίες ημέρες θέλουν να παρουσιάσουν μία διαστρεβλωμένη εικόνα για την ύπαρξη προβλήματος στη λειτουργία της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., με αφορμή μία εντελώς προσωπική υπόθεση του Προέδρου κ. Πρέλεβιτς, η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις και κυρίως προς όσους εξυφαίνονται και αναπαραγάγουν με περισσή ευκολία διάφορα σενάρια, από όπου κι αν προέρχονται, ό,τι δεν τίθεται κανένα θέμα νομιμότητας για την παρουσία του Μπάνε Πρέλεβιτς στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ..

Τα όποια θέματα προέκυψαν από παλαιότερη επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Πρέλεβιτς, θα αντιμετωπιστούν στο χρόνο και με τον τρόπο που πρέπει και καμία επιρροή δεν έχουν και δεν θα έχουν στη λειτουργία της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ..

Υποχρέωση όσων αγαπάμε πραγματικά τον Π.Α.Ο.Κ., είναι να τον προστατεύουμε. Το μυαλό και η συγκέντρωση όλων μας πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο στο αποψινό παιχνίδι. Όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε και να προστατέψουμε την ομάδα μας.

K.A.E. Π.Α.Ο.Κ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected