B ΕΠΣ Ημαθίας

Αλιάκμων Νησελίου – Δόξα Λιανοβεργίου 0-3

_DSC8668

Μία από τις πιο δύσκολες αποστολές εκτός έδρας έφερε εις πέρας η Δόξα Λιανοβεργίου και 9 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην Α1 Ερασιτεχνική.

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα επιβεβαίωσε τον χαρακτήρα του φαβορί στο σημερινό παιχνίδι και κόντρα στη νεανική ομάδα του Αλιάκμων Νησελίου, πήρε αυτό που ήθελε. Όσον αφορά τους “ερυθρόλευκους”, πάλεψαν στο μέτρο του δυνατού, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Καραλάζου, παρά μόνο σε μία – δύο περιπτώσεις.

Το συγκρότημα του Γιάννη Βασιλειάδη βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ταυτόχρονα στο -3 από τη 12η, όπου βρέθηκε πλέον ο ΠΑΟ Παλατιτσίων μετά τη νίκη στον Σταυρό.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και με τη συμπλήρωση 100 δευτερολέπτων(!) κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σωτήρη Παπαδόπουλου. Ο Καραντουλαμάς ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο πολύ καλός σήμερα Τσαλαμπάνας αποσόβησε το γκολ.

Η κυριαρχία όμως των “κυανολεύκων” στο ξεκίνημα επιστεγάστηκε τελικά στο 18ο λεπτό όταν ο Ηλίας Αθανασιάδης βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση στην άμυνα, άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια και με εκφραστή των επιθέσεων τον Μπαϊράμι Καζαλί, θέλησαν να απειλήσουν την εστία του Καραλάζου. Το 0-1 όμως παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα, με τη Δόξα να φτάνει δύο φορές κοντά στο γκολ με τους Αθανασιάδη και Σωτήρη Παπαδόπουλο.

Δυνατά μπήκαν και στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι και στο 54′ σημείωσαν δεύτερο τέρμα, “ταφόπλακα” ουσιαστικά στις προσπάθειες των “ερυθρολεύκων” για κάτι καλύτερο. Η βαθιά μπαλιά έβγαλε τον Αντώνη Παπαδόπουλο στην πλάτη της άμυνας και ο έμπειρος επιθετικός δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Τσαλαμπάνα.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Αλιάκμονα, ήρθε και το τρίτο τέρμα στο 63′, με σκόρερ αυτή τη φορά τον νεοαποκτηθέντα από την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, Σωτήρη Παπαδόπουλο, ο οποίος “τσίμπησε” τη μπάλα ανάμεσα από δύο αμυντικούς και με ωραία λόμπα “έγραψε” το τελικό 0-3.

Στο 67′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Άγγελου Καραντουλαμά, ο οποίος είχε δεχτεί την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 44′

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Δεβετζίδη και Ζαχαριάδη.

Συνθέσεις

Αλιάκμων Νησελίου : Τσαλαμπάνας, Ντέντια, Τσιβουλάς, Μυλώσης, Μπαντής, Μαυρίδης (84′ Καλαμπουκόπουλος), Γιοβανόπουλος Γ. (75′ Νικολαΐδης), Τσιπλάκης (46′ Κυνηγόπουλος), Γιοβανόπουλος Κ., Λεωνίδας, Καζαλί.

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Τερζίδης, Ματσούκας (58′ Ιωάννου), Καραπατσάς, Καμπάς, Λουκάς, Αθανασιάδης, Τόζογλου (86′ Ζαχόπουλος), Παπαδόπουλος Α., Καραντουλαμάς, Παπαδόπουλος Σ. (65′ Γελαδάρης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected