Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο

ακαδημια-βεροιας311111ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΜΑΡΙΝΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 2-3

Εικόνα αγώνα: Δύσκολη, αλλά δίκαιη νίκη πέτυχε η Ακαδημία Βέροιας στη δυνατή έδρα της Μαρίνας. Η ομάδα της Βέροιας επέβαλε το ρυθμό της, προηγήθηκε δύο φορές (στο 24’ 0-1 και στο 36’ 1-2) με τον «σούπερ- Μάριο», που μαζί με τους ταλαντούχους  Γαβριηλίδη, Σοφιανίδη, Μπούγκαρτσιτς κέρδισαν τη μάχη του κέντρου και δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν τέρματα. Η Μαρίνα εκμεταλλεύτηκε  κάποια αμυντικά λάθη, ισοφάρισε δύο φορές και προσπάθησε να κερδίσει το παιχνίδι. Στις φάσεις που δημιούργησαν οι δύο ομάδες, η Μαρίνα είχε 3 δοκάρια και η Ακαδημία 2.

Σύνθεση Ακαδημίας:  Κούβαρος Αν., Ταρατσίδης, Μπρανιώτης, Παπαδόπουλος Χρ., Γκιουλέκας, (46’  ΓκαλαΪτσης), Γαβριηλίδης, (60’ Μούτσα), Μπούγκαρτσιτς, Απαζίδης,(65’ Πορφύρης), Σοφιανίδης, Αργυρόπουλος,   Κούβαρος Μ.

Σκόρερ Ακαδημίας: 24’ – 36’Αργυρόπουλος, 72’ Πορφύρης

Επόμενη αγωνιστική: την επόμενη Κυριακή 7/2 η Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται στο ΔΑΚ Βέροιας την Α.Ε.Π.

Ώρα έναρξης αγώνα: 15.00’ μ.μ.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: 0-4

Εικόνα αγώνα: Δυνατό και με πλούσιες φάσεις παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στους Γεωργιανούς μεταξύ των νεαρών αθλητών της Ακαδημίας Βέροιας και του Αστέρα Αλεξάνδρειας. Η επικράτηση του Αστέρα είναι δίκαιη, αφού υπερτερούσαν ηλικιακά και σωματικά έναντι των αθλητών της Ακαδημίας Βέροιας. Με το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας έκαναν το ντεμπούτο τους και οι Λιόλιος, Παπαγεωργίου, Πέρογλου που ανήκουν στο προ- παιδικό τμήμα.

Σύνθεση Ακαδημίας:  Γκανόιλ, Σάρκα, (65’ Γρηγοριάδης), Σερεμέτας Β., ΣαΪπης, Σερεμέτας . (70’ Μαστορόπουλος), Παπουλίδης,  Γάκης, Αλεξιάδης, (50’ Ασλανίδης),Στογιάννος,(55’ Λιόλιος), Σούλης (55’ Παπαγεωργίου),  Μελιόπουλος, (60’ Πέρογλου).

Επόμενη αγωνιστική: Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου η ομάδα της Ακαδημίας αγωνίζεται στην έδρα του Νηρέα στη Φυτειά.

Ώρα έναρξης: 11.00’ π.μ.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ

ΟΜΑΔΕΣ: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΥΔΡΑΣ, ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και το πανέμορφο γήπεδο των Γεωργιανών οι νεαροί αθλητές και γονείς όλων των τμημάτων απόλαυσαν τα παιχνίδια και το υπέροχο θέαμα ενός γηπέδου γεμάτο με παιδιά.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους των Ακαδημιών Σκύδρας και Τηλέμαχων για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και την άμεση απόκρισή τους σε κάθε κάλεσμά μας.

Την επόμενη Κυριακή 7-2 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίζονται στο Καμποχώρι με την τοπική Ακαδημία.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται:

Στάσεις- Γραφεία: 9.30’ π.μ.
Γήπεδο Καμποχωρίου: 10.30’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 11.00’ π.μ.
Αναχώρηση από Καμποχώρι: 12.45’ μ.μ.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected