Κατηγορίες
Διάφορα

Νέο Εξειδικευμένο Πρόγραμμα Κατάρτισης στο GIS με έκπτωση 40% έως 29 Φεβρουαρίου από την Easy Education

GIS-LogoΤο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Εasy Education, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων και αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ,  συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα εκπαιδευτικών υπηρεσιών που παραδοσιακά παρέχει, διοργανώνει:

Πρόγραμμα κατάρτισης στο εξειδικευμένο πρόγραμμα GIS. Με το πέρας τον μαθημάτων λαμβάνεται και βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης των  μαθημάτων από το ΚΔΒΜ Easy Education με κωδικό πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 6603.

Το GIS είναι ένα γεωγραφικό σύστημα πληροφοριών, το οποίο είναι το πλέον διαδεδομένο εργαλείο παγκοσμίως, που ως αντικείμενο έχει την σύνδεση γεωγραφικών και περιγραφικών στοιχείων σε ένα ενιαίο μοντέλο, με στόχο τη διαχείριση, ανάλυση και απεικόνιση αυτών, για την επίλυση προβλημάτων και λήψεις αποφάσεων.

Σε ποιους απευθύνεται:

Τα GIS συστήματα απευθύνονται σε χρήστες που δραστηριοποιούνται στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στην τοπική αυτοδιοίκηση και στον ακαδημαϊκό χώρο.

Μερικά από τα αντικείμενα που διαχειρίζονται είναι το κτηματολόγιο, η γεωργία, η διαχείριση φυσικών πόρων και η περιβαλλοντική αξιολόγηση, οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα δημόσια έργα και τηλεπικοινωνίες , οι πωλήσεις, οι μεταφορές, ο τουρισμός  και πολλά άλλα. Τα GIS δημιουργούν ισχυρά θεμέλια για δράση και στο μέλλον θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ανθρώπινης ενέργειας.

Σκοπός μας είναι οι χρήστες να είναι σε θέση να χειρίζονται το σύνολο των εργαλείων της πλατφόρμας του συστήματος ArcInfo και του ArcMap ειδικότερα, της εταιρίας ESRI. Να δημιουργούν και να επεξεργάζονται δεδομένα παντός προέλευσης και να τα εξάγουν σε θεματικούς χάρτες για την σωστή απεικόνιση της πληροφορίας.

Ενδεικτικά οι θεματικές ενότητες που θα αναλυθούν είναι:

Εκκίνηση εφαρμογών ArcGIS – ArcMap,  ArcCatalog, ArcToolbox,  Το περιβάλλον εργασίας του ArcCatalog, Διαχείριση της γραμμής εργαλείων Standard,  Διαχείριση γραμμής εργαλείων Tools,  Επιλογές στοιχείων – Selection menu, Πίνακες θεματικών επιπέδων,  Συμβολισμός – Marker Symbols,  Ποιοτική και ποσοτική κατηγοριοποίηση,  Διαγράμματα,  Σύμβολα και βιβλιοθήκες συμβόλων,  Προσθήκη κειμένου σε χάρτη,  Εργαλεία γεωαναφοράς,  Επεξεργασία στοιχείων – Editor,  Δημιουργία χαρτοσύνθεσης,  Εκτύπωση και εξαγωγή χάρτη.

Εγγραφές καθημερινά

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ – 21:00 μ.μ

image0021211111111

Πληροφορίες

Βέροια

Εληάς 1 Όροφος 1ος, Καπετάν Άγρα 6 ισόγειο

Τηλ: 23310 70102, www.easyeducation.gr,

Υπ. Σπουδών:

Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected