Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 19ης αγωνιστικής (video)

pregame_lΑ11111111111111111111111111

Πρώτη αγωνιστική για τον μήνα Φεβρουάριο η αυριανή και η μάχη για τον τίτλο αλλά και την παραμονή καλά κρατεί!

Ελάχιστες οι ανακατατάξεις στις τελευταίες αγωνιστικές, με την πιο αξιοσημείωτη αυτή της αλλαγής σκυτάλης στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί οριστικά στην Α2 Ερασιτεχνική της νέας σεζόν. Η ΑΕ Χαρίεσσας προσπέρασε τον Φίλιππο Μελίκης και στις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν, αναμένεται μια δραματική εξέλιξη που δεν αποκλείεται να συμπεριλάβει και ομάδες που (προς το παρόν) έχουν δημιουργήσει μια απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους.

Οι δύο ομάδες της κορυφής, που θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο, αγωνίζονται εκτός έδρας στην αυριανή 19η αγωνιστική και σε κάθε περίπτωση, πρέπει να δώσουν το 100% κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους.

Το ρεπορτάζ και τα επιμέρους στοιχεία των ομάδων είναι μία προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

meliki Naousa

Φίλιππος Μελίκης – ΦΑΣ Νάουσα : Ο ουραγός με τον πρωτοπόρο στο αυριανό παιχνίδι και ως εκ τούτου, οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την πολύτιμη νίκη. Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο που επιβαρύνθηκε από τις βροχοπτώσεις του τελευταίου 24ωρου, Φίλιππος και ΦΑΣ θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια, μετά το 0-3 της περσινής σεζόν.

Ο Γιώργος Κωνσταντάκος, που ανέλαβε τους “ερυθρόλευκους” πριν 10 περίπου μέρες, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είτε όσον αφορά τραυματισμό είτε προγραμματισμένο λόγω τιμωρίας.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γιάννη Κερλίδη (που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του), τέσσερις μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ημαθίας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, θα μεταβεί στη Μελίκη με μοναδικό απόντα τον Τρύφωνα Νίκου που συνεχίζει την αποθεραπεία του. Στη διάθεση του έμπειρου προπονητή και ο Κώστας Μουσικάκης, τελευταία μεταγραφή της ομάδας από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης

Χιλιομετρική απόσταση  : 41.07 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 0-3

Trikala Eirinoupoli

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΣ Ειρηνούπολης : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στα Τρίκαλα κόντρα σε δύο ομάδες που πέρσι (στα 3/4 της σεζόν) έδωσαν μεγάλη μάχη για το πρωτάθλημα. Το φετινό ματς όμως έχει διαφορετική σημασία για τους δύο αντιπάλους, με τους “πράσινους” να θέλουν τους βαθμούς ώστε να ξεμπερδεύουν νωρίς με την υπόθεση παραμονή.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Αρκετά τα προβλήματα για ακόμη μία φορά στο στρατόπεδο του Μέγα Αλέξανδρο, καθώς ο Γιώργος Ντάμτσιος καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε 12-13 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές. Εκτός των μόνιμων απόντων (Παπαδόπουλος, Δρομπουλιανούδη, Καρβούνη που εγχειρίστηκε επιτυχώς χθες), θα απουσιάσουν τόσο οι τραυματίες Βελικούδης, Ελευθεριάδης, Παντριάς όσο και ο Καραούσογλου που απουσιάζει στο εξωτερικό. Εκτός αυτού, δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή του Χρήστου Μηνούδη, που θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Ιδιαίτερα ενισχυμένος μεταβαίνει ο πρωταθλητής ΑΣ Ειρηνούπολης στα Τρίκαλα, με τον Γιάννη Μαντζιαρίδη να υπολογίζει και τους Απόστολο Νικολαΐδη, Γιάννο Πασχάλη που αποκτήθηκαν την Πέμπτη (4/2) από Βέροια και Κοζάνη αντίστοιχα. Δύο απουσίες για τον νεαρό τεχνικό, καθώς τόσο ο Τσιούπρος (θα εκτίσει την 2η αγωνιστική τιμωρίας του) όσο και ο Σταματέλος (συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό) θα μείνουν εκτός αποστολής.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων

Χιλιομετρική απόσταση  : 40.20 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 1-1

αε αλεξανδρειας paok

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Το ντέρμπι της πόλης ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής, ωστόσο “χάνει” σε αίγλη λόγω της έλλειψης βαθμολογικού κινήτρου. Εντούτοις, το γόητρο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε τέτοια παιχνίδια και αμφότερες οι ομάδες αναμένεται να κυνηγήσουν τη νίκη.

Για τους “πράσινους” στόχος παραμένει η τρίτη θέση και ο Κυριάκος Καρασαββίδης έχει προετοιμάσει την ομάδα του με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί των τελευταίων αγώνων. Δύο οι απουσίες και για το αυριανό παιχνίδι, καθώς οι Νίκος Θεοδωρόπουλος (θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική τιμωρίας του) και Θωμάς Σαμαράς (αποθεραπεία) θα μείνουν εκτός αποστολής. Αμφίβολος είναι την ίδια ώρα ο Γιώργος Μυλωνάς, που χτύπησε σε μια ανύποπτη φάση στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής και θα δοκιμάσει πριν το παιχνίδι για να διαπιστώσει αν μπορεί να αγωνιστεί.

Από την άλλη πλευρά, ο “δικέφαλος” προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα, χωρίς όμως να αφήνει στην άκρη το αυριανό τοπικό ντέρμπι. Ο Λευτέρης Κελεσίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Κίτσα, που θα εκτίσει την προτελευταία αγωνιστική τιμωρίας του ενώ εκτός θα μείνει και ο Χρήστος Ζωγράφος, που έχει τράβηγμα στον προσαγωγό.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 0 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

pontiaki ΣΗΜΑ ΓΑΣ

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΓΑΣ Κοπανού : Σε υψηλό επίπεδο φέτος οι δύο αυριανοί αντίπαλοι, που απέφυγαν από νωρίς κάθε κίνδυνο για την παραμονή. Αναμένεται ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες και μάλιστα με νέα πρόσωπα στη σύνθεση των δύο ομάδων.

Νέο πρόσωπο για τα γκολπόστ των “μπλαουγκράνα” είναι ο Λευτέρης Χατζιμηχαήλ, που αποκτήθηκε από την ΑΕ Αλεξάνδρειας ώστε να καλύψει το κενό του αποχωρήσαντα Μπάμπη Βρεττού, που θα αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα του ΜΑΣ Βεργίνα. Όσον αφορά τα προβλήματα για τον αυριανό αγώνα, ο Χρήστος Υφαντίδης θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Γιάννη Τζέπη, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Στην αντίπερα όχθη, η “κυανόλευκη” αποστολή θα αναχωρήσει για τον Άραχο χωρίς απουσίες και προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Σ αυτήν θα βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τάσος Καψάλης που αποκτήθηκε από την Κ20 της Βέροιας.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αράχου

Χιλιομετρική απόσταση  : 45.74 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

makroxvri Episkopi

Μακροχώρι – Κεραυνός Επισκοπής : Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο αυριανό παιχνίδι, με τους “ασπρόμαυρους” να θέλουν τους βαθμούς για να διατηρήσουν ή να αυξήσουν τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος της ομάδας του Μάκη Γιαννόπουλου, ο οποίος προετοίμασε τους παίκτες του χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα απουσιών. Μάλιστα, θα έχει στη διάθεση του και τον Σταύρο Κελεσίδη, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας από τον Άρη Αμπελείων Πέλλας.

Τo pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Χρήστος Μποζίνης ενόψει του αυριανού αγώνα. Εκτός θα είναι ο Κώστας Ντέλλας, που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Φίλιππο Μελίκης αλλά και ο Ζαχαρίας Ιωαννίδης, που θα εκτίσει την τρίτη από τις τέσσερις αγωνιστικές τιμωρίας του. Δεν θα αγωνιστεί επίσης ο τραυματίας Ζαχαρίας Ορδουλίδης, ενώ αμφίβολος είναι ο Σταύρος Χαραλαμπίδης, που θα φανεί την τελευταία στιγμή αν μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του. Την ίδια ώρα, αποχώρησε από τους “κοκκινόμαυρους” ο Βασίλης Δημητρίου ενώ επιστρέφουν για τον αυριανό αγώνα οι Χάρης Παραστατίδης και Θεόκλητος Ιωαννίδης που αποθεραπεύτηκαν.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 25.75 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

χαριεσσα rodoxori

ΑΕ Χαρίεσσας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Σπουδαίο παιχνίδι και στη Χαρίεσσα, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομος για αμφότερες τις ομάδες. Πιο καθοριστικό ωστόσο είναι για τους “κιτρινόμαυρους” που βρίσκονται στη 13η θέση, με τον ΓΑΣ να θέλει τους βαθμούς για να ξεφύγει οριστικά από κάθε κίνδυνο.

Ο Γιάννης Χατζηαθανασίου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μπάμπη Τηλκερίδη, που αναρρώνει μετά την επιτυχημένη επέμβαση αλλά και τον πρώην παίκτη του ΓΑΣ Νίκο Παπαλεξίου, ενώ επιστρέφει μεν ο Θοδωρής Παμπουχίδης, χωρίς όμως να είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Χαλκιάς θα έχει για πρώτη φορά φέτος όλους τους παίκτες στη διάθεση του καθώς επέστρεψαν στους κανονικούς ρυθμούς όσοι απουσίασαν στα τελευταία παιχνίδια.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 21.70 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 0-0

Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα

Αχιλλέας Νάουσας – Ατρόμητος Διαβατού : Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στο παιχνίδι του Γιαννακοχωρίου, με τον Αχιλλέα να βρίσκεται μεν σε καλύτερη μοίρα από τον Ατρόμητο (21 βαθμούς έναντι 18) ωστόσο αμφότεροι θέλουν τους βαθμούς για να παραμείνουν σε απόσταση ασφαλείας από τη 13η θέση.

Αρκετές οι επιστροφές για τον Παναγιώτη Καραμεταξά ενόψει του αυριανού παιχνιδιού, καθώς στη διάθεση του νεαρού τεχνικού τέθηκαν οι Δημήτρης Μπαξεβάνος, Γρηγόρης Γκέτσος και Κώστας Κοσμάς που εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Μοναδικός απών ο Χρήστος Σακελλάρης, που συνεχίζει να γυμνάζεται ατομικά και σύντομα θα διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στα γόνατα.

Πολλά τα προβλήματα και για την “κυανόλευκη” αποστολή, καθώς εκτός θα μείνουν οι τιμωρημένοι Θωμάς Λιλιόπουλος και Θοδωρής Νικολαΐδης που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕ Αλεξάνδρειας, ενώ δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή των Αντώνη Τσανασίδη και Αλέξανδρου Δαλήγγαρου που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 33.55 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 2-2  2013/2014, 3-2  2012/2013, 1-2

video anthemia.blogspot.gr

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.30 (LIVE από το SportsUp):

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΓΑΣ Κοπανού

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΣ Ειρηνούπολης

Φίλιππος Μελίκης – ΦΑΣ Νάουσα

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Μακροχώρι – Κεραυνός Επισκοπής

Αχιλλέας Νάουσας – Ατρόμητος Διαβατού

ΑΕ Χαρίεσσας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected