Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΣ Ειρηνούπολης 0-0 (photos)

DSCN9645Στοπ στο νικηφόρο σερί για τον ΑΣ Ειρηνούπολης, που δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη δεν είχε την ορμή αλλά και την τύχη προηγούμενων αγώνων, με αποτέλεσμα να αφήσει δύο πολύτιμους βαθμούς στα Τρίκαλα, μένοντας τρεις βαθμούς πίσω από τον ΦΑΣ Νάουσα. Όπως και να χει όμως κι αν δεν μεσολαβήσει άλλο αρνητικό αποτέλεσμα, μόνο η νίκη είναι ο στόχος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΦΑΣ Νάουσα, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

DSCN9642Από την άλλη πλευρά, οι “πράσινοι” έβγαλαν σε ακόμη ένα παιχνίδι ποδοσφαιρικό εγωισμό και παρά τα χίλια-μύρια προβλήματα, καταφέρνουν να αποδίδουν σε υψηλό επίπεδο τηρουμένων των αναλογιών. Η σημερινή ισοπαλία κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, συγκαταλέγεται σε μια σειρά θετικών εμφανίσεων τη φετινή χρονιά, που τις περισσότερες φορές όμως δεν συνοδεύτηκαν (σε αντίθεση με σήμερα) από το ανάλογο αποτέλεσμα.

Παρουσία ελάχιστων θεατών (παρά το γεγονός πως ο αντίπαλος θεωρείται εκ των “εμπορικών” του πρωταθλήματος), το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό χωρίς όμως τις σπουδαίες στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως στο πρώτο μέρος δεν καταγράφηκε η μεγάλη ευκαιρία, με τους φιλοξενούμενους να έχουν απλά την εδαφική υπεροχή.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες φάνηκαν πιο αποφασιστικές όποτε επισκεπτόταν τις αντίπαλες άμυνες και σημειώθηκαν από δύο καλές στιγμές.

DSCN9619Στο 52′ και στο 65′ αντίστοιχα ο Μέγας Αλέξανδρος δοκίμασε τα εξαιρετικά αντανακλαστικά του Γιάννη Θεοδωρίδη, που και σήμερα δήλωσε παρόν όποτε χρειάστηκε. Αρχικά ο Αθανασιάδης βρέθηκε σε καλή θέση από πλάγια και επιχείρησε το σουτ και στη συνέχεια το μακρινό σουτ του Κιρκιλιανίδη φάνηκε να καταλήγει στο “παραθυράκι” της εστίας, με τον έμπειρο πορτιέρο όμως να…απογειώνεται και να αποκρούει.

Στο 71′ ο Έξαρχος δεν κατάφερε να προλάβει την ωραία παράλληλη πάσα του Τούφα και στο 75′ σημειώθηκε η ευκαιρία του αγώνα. Ο Τούφας εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Σίμος απέκρουσε με γροθιές, ο Χάρης Συμεωνίδης σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι από το ύψος του πέναλτι και στην εκ νέου επαναφορά, ο Άρης Μηνούδης απέκρουσε με την πλάτη το δυνατό σουτ του Ναυρινιάδη.

Τα τελευταία λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν περισσότερο, πίεσαν τα αντίπαλα καρέ, χωρίς όμως να φέρουν σε δύσκολη θέση τον Σίμο.

Το τελικό σφύριγμα του ρέφερι της αναμέτρησης, βρήκε τους γηπεδούχους να παραχωρούν την 4η φετινή εντός έδρας ισοπαλία, ενώ για τους περσινούς πρωταθλητές, αυτή ήταν η πρώτη μοιρασιά μακριά από το Αγγελοχώρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Μοσχόπουλο Δ.

Tο ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Σίμος, Μηνούδης Χ., Μηνούδης Α., Παντριάς (79′ Ασημακόπουλος), Ντόι, Σαλτουρίδης, Σερμπίνης, Σούρλας Δ., Αθανασιάδης, Κιρκιλιανίδης (90′ Σούρλας Σ.), Ντάμτσιος (72′ Βελικούδης)

ΑΣ Ειρηνούπολης : Θεοδωρίδης, Παπαδόπουλος Ν., Τάσο, Πετκάκης, Τούφας, Ασλαμπάλογλου (74′ Χουϊλουλίδης), Γιαουτζής, Ναυρινιάδης, Συμεωνίδης Χ., Καρυπίδης (65′ Βούλγαρης), Έξαρχος

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected