Διάφορα

Οι αγρότες αποφάσισαν! Ξεκινά η κάθοδος στην Αθήνα!

αγροτεςΗ Νίκαια Λάρισας αποτελεί σήμερα το επίκεντρο των εξελίξεων όσον αφορά στο μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων καθώς από τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων των μπλόκων από όλη την Ελλάδα.

Ετοιμάζονται για απόβαση στην ΑθήναAdTech Ad

Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεσημέρι της Κυριακής η η σύσκεψη των αγροτών στη Νίκαια. Οι αγρότες, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βάγγελης Μπούτας, μέλος της γραμματείας της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Συσπείρωσης στο Mega πρότεινε να κάνουν απόβαση με τα τρακτέρ την Παρασκευή στην Αθήνα και να μείνουν για δύο μέρες.

Η συμμετοχή στην σύσκεψη αναμένεται μεγαλύτερη από ποτέ, καθώς, στο κάλεσμα του μπλόκου της Νίκαιας έχουν ανταποκριθεί μπλόκα από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη. Βασικό στόχος της σημερινής πανελλαδικής συνάντησης είναι ο συντονισμός και συγχρονισμός για την παραπέρα κλιμάκωση του αγώνα. Ήδη ,αν και η συνεδρίαση στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας δεν έχει ξεκινήσει ακόμη έχει συρρεύσει πλήθος αγροτών στην περιοχή.

Στην συνάντηση ,πάντως, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μελών του, χθες το βράδυ, δεν θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του μπλόκου των Τεμπών.Ενώ, επίσης, μετά από σχετική τους απόφαση τα Τέμπη ανοίγουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι μετά από 24ωρο αποκλεισμό και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρις τις 6 το απόγευμα,οπότε και θα κλείσουν εκ νέου, επίσης, για 24 ώρες.

περισσότερα στο newsbomb.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected