Super League 1

Super League – Αν έχεις Βέλλιο, προχωράς…

vellios2

Με τον συνήθη ύποπτο, Απόστολο Βέλλιο, να σκοράρει από την άσπρη βούλα, ο Ηρακλής επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και επέστρεψε στις νίκες. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι.

Με αρκετές απουσίες παρατάχθηκαν στο “Καυτανζόγλειο” Ηρακλής και ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα και μόλις στο 5′ έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Τσιλιανίδη να βγαίνει τετ-α-τετ, αλλά να τον νικάει ο Περιστερίδης. Είκοσι λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ πραγματοποίησε μια σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Βέλλιου, κρατώντας και πάλι το μηδέν.

Ωστόσο στο 32ο λεπτό ο Τσιλιανίδης ανατράπηκε από τον Περιστερίδη μέσα στην περιοχή και ο Ηρακλής με τον Βέλλιο από το σημείο του πέναλτι κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο ΠΑΣ έψαξε την απάντηση στο 40′ σε φάουλ του Ίλιτς, όμως ο Ιντζόγλου πρόλαβε και έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στην επανάληψη, ο Βέλλιος είχε νέα ευκαιρία για γκολ, αλλά το σουτ του στο 55′ κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Αυτή στην ουσία ήταν και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του Ηρακλή στο ματς, με τον ΠΑΣ στη συνέχεια να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να ψάχνει την ισοφάριση. Στο 74′ ο Μανιάς έπιασε το σουτ στην κίνηση και ο Περνίς έδιωξε σε κόρνερ, κρατώντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή στα τελευταία λεπτά, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του “Γηραιού”, ο οποίος κράτησε το υπέρ του σκορ μέχρι το φινάλε.

Συνθέσεις

Ηρακλής: Περνίς, Σαραμαντάς, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Πασάς (20′ Μπουλούτ), Λεοζίνιο (64′ Πουρτουλίδης), Τσιλιανίδης (83′ Μπαρτολίνι), Βέλλιος

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλς, Ναδάλες, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Ακόστα, Λίλα (65′ Λίλα), Φερφελής (46′ Μανιάς), Ίλιτς (46′ Νικολιάς)

περισσότερες λεπτομέρειες στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected