B ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Άρης Παλαιοχωρίου 2-0 (photos+vid)

Σπουδαία νίκη πέτυχε σήμερα ο ΜΑΣ Βεργίνας, κόντρα στον έναν από τους δύο βασικούς διεκδικητές της ανόδου.

Η ομάδα του Άρη Αδαλόγλου, που ανέλαβε προπονητής την προηγούμενη εβδομάδα, ξέφυγε πέντε βαθμούς στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και 7 αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζόν, είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Μπροστά σε 100 περίπου φιλάθλους (οι περισσότεροι από τους οποίος παράγοντες και ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Ημαθίας) και σε ιδανικές καιρικές συνθήκες για ποδόσφαιρο, οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με όλα τους τα διαθέσιμα “όπλα”.

DSCN0030Από το πρώτο λεπτό φάνηκε πως οι γηπεδούχοι επέλεξαν να ρισκάρουν περισσότερο και να “γεμίσουν” την αντίπαλη περιοχή, καθώς η νίκη ήταν αυτοσκοπός. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου έδωσε περισσότερο βαρύτητα στο να κλείσει τους χώρους μπροστά από τα καρέ του Μουστάκα και να εκμεταλλευτεί όποτε ήταν δυνατόν την κόντρα επίθεση.

Στα πρώτα 30 λεπτά, ο ΜΑΣ επισκέφτηκε δύο φορές απειλητικά τα “κιτρινόμαυρα” καρέ, τόσο στο εξ επαφής σουτ του Κατσιγιαννόπουλου που βρήκε το κάθετο δοκάρι του Μουστάκα αλλά και το δυνατό βολέ του Βενιόπουλου από το ύψος του πέναλτι που κατέληξε ψηλά πάνω από την εστία. Στο διάστημα αυτό, ο Άρης είχε ένα πολύ καλό σουτ του Πλέσκα, που εξουδετέρωσε με τα ακροδάχτυλα ο Μπάμπης Βρεττός, που πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τους “κυανόλευκους”.

Στο 37′ ήρθε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, δείγμα της οξυδέρκειας του Γιώργου Σαμψωνίδη που είδε τον Μουστάκα εκτός εστίας και με τεχνικό ψηλοκρεμαστό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, φάνηκαν τα πρώτα δείγματα για το τι θα επακολουθήσει στη συνέχεια. Ο Άρης ρίσκαρε για την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο και “χτύπησαν” στις αντεπιθέσεις και το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά.

Στο 59′ ο ΜΑΣ είχε μια καλή στιγμή σε σουτ του Βενιόπουλου που εξουδετέρωσαν οι αμυντικοί ενώ στο 66′ ήταν η σειρά του Βλάχου να απειλήσει τον πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕ Καψόχωρας, χωρίς όμως επιτυχία.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Το γκολ που ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 72′ όταν η μπάλα άλλαξε πολλά πόδια μετά τη σέντρα του Πασχάλη Μελιόπουλου, με τελικό αποδέκτη τον Τάσο Γκριζαλιώτη, ο οποίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μουστάκα.

Η εξέλιξη αυτή δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τις περαιτέρω προσπάθειες των “κιτρινόμαυρων” για θετικό αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα 20 περίπου λεπτά της συνάντησης δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο και το τελικό 2-0 έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στους γηπεδούχους, χωρίς βεβαίως να υπάρχει εφησυχασμός, καθώς απομένουν 7 αγωνιστικές για τη λήξη της σεζόν.

DSCN0031 DSCN0032

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Βρεττός, Ζέρης, Τσιάμπας, Μπλούκας, Κατσιγιαννόπουλος (84′ Παντσής), Μελιόπουλος, Βενιόπουλος (60′ Χατζάρας), Σαμψωνίδης (87′ Μιχαλόπουλος), Γκριζαλιώτης, Αράπος, Μουρατίδης.

Άρης Παλαιοχωρίου : Μουστάκας, Ατανάσοφ, Ταμπουράς, Χατζόπουλος, Μιχαηλίδης, Γκίτσας (70′ Νατσικόπουλος), Βλάχος, Τσάκαλος (80′ Κουρμουλάκης), Πλέσκας, Περπερίδης, Παντόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected