Κατηγορίες
Διάφορα

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο – Η νέα κυπελλούχος στην Ξάνθη!

Χωρίς τίτλοΙστορικές στιγμές ζει η Αναγέννηση Θαλασσιάς που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, κερδίζοντας στον 38ο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης με 2-0 τον Παύλο Μελά Κουτσού, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό της Γιάννη Καζάκη που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας.

Η ομάδα της Θαλασσιάς ήταν αυτή που το ήθελε περισσότερο και το έδειξε, έχοντας την ουσία στο παιχνίδι της με τα δύο γκολ του Καζάκη από το πρώτο μέρος, έχοντας τις καλύτερες φάσεις του αγώνα με το οριζόντιο δοκάρι του Πεντεζίδη, παρουσία αρκετού κόσμου που γέμισε τις τρεις εξέδρες  του «Skoda Xanthi Arena» σε μια άψογη διοργάνωση από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Συνθέσεις

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ(Σ. Καρασερίδης): Βιττής, Σίμος, Κουμψάκης, Παράσχου, Μπάτζιος (54′ Μιχαηλίδης), Αρκούδας, Μπίρτσης, Καλτσίδης (76 Γκίννης), Χατζηνίκος(82′ Πορφυράκης), Λαζαρίδης, Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Γ. Αποστολίδης): Περπερής, Κελλίδης, Μαντζαρίδης(55′ Κοτζάκελης), Σαρηγιαννίδης Αλ., Μπαϊρακταρίδης, Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ., Σαρηγιαννίδης Π., Χριστοφορίδης, Καζάκης(79′ Κοτζακελίνης), Πεντεζίδης Πετρ.(70′ Χατζηπαρασκευάς)

*thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected